Account Manager Dental Equipment - Limburg

Function Group: Sales / Account Manager

Introduction

QTC Recruitment is een betrouwbare recruitment partner gespecialiseerd in de werving en selectie van professionals in de life sciences industrie. Overal in Europa bieden wij dienstverlening op maat: met ons search proposal vinden wij gespecialiseerde kandidaten voor veeleisende functies in een competitieve arbeidsmarkt. Door tientallen jaren ervaring met life sciences recruitment hebben wij een uitgebreid netwerk ontwikkeld met de meest gerenommeerde werkgevers en specialisten in Europa. Ons doel is om zowel kandidaten als opdrachtgevers blij te maken met een nieuwe baan of een passende professional op een betrouwbare, transparante en persoonlijke manier. QTC staat voor Quality, Time en Cost, hierop maken wij voor jou het verschil.

Organization

Voor een van onze dentale partners zijn wij op zoek naar een Account Manager die zelfstandig kan opereren in Limburg. Het betreft een gerespecteerde naam in de dentale markt die tandartsen en tandartspraktijken van A tot Z kan helpen met het optimaliseren van hun werk. Van het leveren van de behandelunits tot het inrichten van een nieuw lab of praktijk. Kortom, het is de specialist op het gebied van tandheelkundige en tandtechnische materialen/installaties.

Requirements

  • B.Sc. of gelijkwaardig aan werkervaring
  • Minimaal drie jaar ervaring in de dentale markt
  • Ervaring met het verkopen van capital equipment
  • Kennis van de regio (werkervaring)
  • Zelfstandigheid

Information

Interesse in deze uitdaging? Of zou je graag meer willen weten over deze functie? Voel je vrij om contact met mij op te nemen.

Application

Lamin Sawaneh
Consultant

+31(0)23-7548660
+31(0)6-40840686
l.sawaneh@qtcrecruitment.com

Apply

Contact

To find out what QTC Recruitment can do for you, please contact us.  
Contact us