Account Manager - Nijkerk

Function Group: Sales / Account Manager

Introduction

QTC Recruitment is een betrouwbare recruitment partner gespecialiseerd in de werving en selectie van professionals in de life sciences industrie. Overal in Europa bieden wij dienstverlening op maat: met ons search proposal vinden wij gespecialiseerde kandidaten voor veeleisende functies in een competitieve arbeidsmarkt. Door tientallen jaren ervaring met life sciences recruitment hebben wij een uitgebreid netwerk ontwikkeld met de meest gerenommeerde werkgevers en specialisten in Europa. Ons doel is om zowel kandidaten als opdrachtgevers blij te maken met een nieuwe baan of een passende professional op een betrouwbare, transparante en persoonlijke manier. QTC staat voor Quality, Time en Cost, hierop maken wij voor jou het verschil.

Organization

Voor een sterk groeiend bedrijf in de medische hulpmiddelenbranche zijn wij op zoek naar een gedreven en enthousiaste Account Manager met feeling voor zorgorganisaties en zorgwinkels.

De organisatie biedt ondersteuning aan patiënten door de juiste behandelopties aan te bieden.

Function

Als Account Manager ben je verantwoordelijk voor de promotie en verkoop van het orthocare (orthesen) programma bij zorgwinkels, fysiotherapeuten, apotheken en orthopedische bedrijven en groothandels.

Requirements

  • Paramedische achtergrond
  • Commerciële ervaring
  • Goede plannings-, organisatie- en communicatieve vaardigheden
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Offer

Een uitdagende functie binnen een groeiend bedrijf, met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en jouw ambitie. Een informele en open werksfeer binnen een organisatie waar service en aandacht voor de klant centraal staan.

Information

Heeft u interesse in deze uitdaging of zou u graag meer willen weten over de functie? Voelt u zich dan vrij om contact met mij op te nemen.

Application

Kim Erich
Associate

+31(0)23-7548660
info@qtcrecruitment.com

Apply

Contact

To find out what QTC Recruitment can do for you, please contact us.  
Contact us