Account Manager Pharma - Benelux

Function Group: Sales / Account Manager

Introduction

QTC Recruitment is een betrouwbare recruitment partner gespecialiseerd in de werving en selectie van professionals in de life sciences industrie. Overal in Europa bieden wij dienstverlening op maat: met ons search proposal vinden wij gespecialiseerde kandidaten voor veeleisende functies in een competitieve arbeidsmarkt. Door tientallen jaren ervaring met life sciences recruitment hebben wij een uitgebreid netwerk ontwikkeld met de meest gerenommeerde werkgevers en specialisten in Europa. Ons doel is om zowel kandidaten als opdrachtgevers blij te maken met een nieuwe baan of een passende professional op een betrouwbare, transparante en persoonlijke manier. QTC staat voor Quality, Time en Cost, hierop maken wij voor jou het verschil.

Organization

Onze klant is een van de grootste chemische distributeurs in Europa.

Function

Nadat je een opleidingstraject bij onze klant hebt doorlopen word jij verantwoordelijk voor de ontwikkeling van klantrelaties in de industrie. Als onderdeel van het farma team in de Benelux en Frankrijk houd je markt trends bij en schakel je met in- en externe stakeholders. Hierdoor kan jij als specialist in de markt opereren en jouw klanten bijstaan.

Requirements

  • Minimaal een afgeronde HBO/ Bachelor opleiding
  • Drie jaar aantoonbare account management werkervaring
  • Kennis van en inzicht in de farma industrie
  • Vloeiend Nederlands én Engels

Information

Interesse in deze uitdaging? Of zou je graag meer willen weten over deze functie? Voel je vrij om contact met mij op te nemen.

Application

Lamin Sawaneh
Consultant

+31(0)23-7548660
+31(0)6-40840686
l.sawaneh@qtcrecruitment.com

Apply

Contact

To find out what QTC Recruitment can do for you, please contact us.  
Contact us