Area Manager Dental - Amsterdam

Function Group: Sales / Account Manager

Introduction

QTC Recruitment is een betrouwbare recruitment partner gespecialiseerd in de werving en selectie van professionals in de life sciences industrie. Overal in Europa bieden wij dienstverlening op maat: met ons search proposal vinden wij gespecialiseerde kandidaten voor veeleisende functies in een competitieve arbeidsmarkt. Door tientallen jaren ervaring met life sciences recruitment hebben wij een uitgebreid netwerk ontwikkeld met de meest gerenommeerde werkgevers en specialisten in Europa. Ons doel is om zowel kandidaten als opdrachtgevers blij te maken met een nieuwe baan of een passende professional op een betrouwbare, transparante en persoonlijke manier. QTC staat voor Quality, Time en Cost, hierop maken wij voor jou het verschil.

Organization

Een van onze partners is op zoek naar een Area Manager om de klanten in de regio Amsterdam te bezoeken en te adviseren. Het betreft hier een bedrijf wat gespecialiseerd is in mondverzorgingsproducten. In deze functie is het de bedoeling dat je de klanten bezoekt en adviseert in hun advies naar de patiënten. De Area Manager rapporteert direct aan de General Manager. Ook participeert hij/zij in sales meetings (waar productinhoudelijke en organisatorische vraagstukken worden behandeld). Daarbij is deze persoon woonachtig in de directe omgeving van Amsterdam.

Function

Verder houd jij je als Area Manager vooral bezig met het:

  • Onderhouden van de relaties met bestaande klanten
  • Opbouwen van relaties met nieuwe contacten
  • Behouden van controle op de verkrijgbaarheid van producten in de regio
  • Bijschaven van de dentale kennis

Requirements

  • B.Sc + of gelijkwaardig aan ervaring
  • Minimaal twee jaar sales ervaring
  • Kennis van de medische sector (is een pré)
  • Rijbewijs B

Information

Interesse in deze uitdaging? Of zou je graag meer willen weten over deze functie? Voel je vrij om contact met mij op te nemen.

Application

Lamin Sawaneh
Consultant

+31(0)23-7548660
+31(0)6-40840686
l.sawaneh@qtcrecruitment.com

Apply

Contact

To find out what QTC Recruitment can do for you, please contact us.  
Contact us