Business Development Manager - Leiden

Function Group: Sales / Business Development Manager

Introduction

QTC Recruitment is een betrouwbare recruitment partner gespecialiseerd in de werving en selectie van professionals in de life sciences industrie. Overal in Europa bieden wij dienstverlening op maat: met ons search proposal vinden wij gespecialiseerde kandidaten voor veeleisende functies in een competitieve arbeidsmarkt. Door tientallen jaren ervaring met life sciences recruitment hebben wij een uitgebreid netwerk ontwikkeld met de meest gerenommeerde werkgevers en specialisten in Europa. Ons doel is om zowel kandidaten als opdrachtgevers blij te maken met een nieuwe baan of een passende professional op een betrouwbare, transparante en persoonlijke manier. QTC staat voor Quality, Time en Cost, hierop maken wij voor jou het verschil.

Organization

Voor een innovatieve start-up ben ik op zoek naar een commerciële professional die bekend is met het in de markt zetten van een nieuw product. Het bedrijf is in de afgelopen jaren bezig geweest met het ontwikkelen van een product die de kwaliteit van leven zal verbeteren van mensen met een fysieke aandoening. Hun product is recentelijk goedgekeurd waardoor de tijd nu is aangebroken om het onder de aandacht te brengen en er voor te zorgen dat heel Nederland (en daarna de rest van de wereld) hiermee bekend wordt en het de nieuwe standaard gaat worden.

Function

Het in de markt zetten van dit product is het doel van deze functie. Jij bent hierin het eerste lid van het sales team waardoor jij gaat pionieren en samen met jouw collega’s er voor gaat zorgen dat dit een enorm succes wordt. Om deze reden zijn ze op zoek naar iemand die graag zelf met (potentiële) klanten in contact staat en de deals closed. Maar daarnaast ook ervaring heeft als (distributie) Sales Manager; deze persoon moet meerdere Account Managers(of Sales rep’s; geef het beestje een naam)/distributeurs hebben aangestuurd in het verleden.

Requirements

  • 5+ jaar medical devices ervaring
  • Directe en distributie sales ervaring (distributiemanagement)
  • Ervaring met het opbouwen van een distributienetwerk
  • Bij voorkeur woonachting in het zuid-westen van Nederland

Information

Interesse in deze uitdaging? Of zou je graag meer willen weten over deze functie? Voel je vrij om contact met mij op te nemen.

Application

Lamin Sawaneh
Consultant

+31(0)23-7548660
+31(0)6-40840686
l.sawaneh@qtcrecruitment.com

Apply

Contact

To find out what QTC Recruitment can do for you, please contact us.  
Contact us