Login
Login

Clinical Data Management Specialist - Den Haag

Organization

Voor onze klant, die toonaangevend is binnen de clinical research industrie, zijn wij op zoek naar een Clinical Data Management Specialist. Het betreft hier een dynamische organisatie in de omgeving van Den Haag die internationaal actief is in het opzetten en monitoren van klinische studies.

Function

In deze positie ben je verantwoordelijk voor het data management van de data die gegenereerd wordt door klinische studies. Je speelt hier een essentiële rol in het onderhouden, intact houden en zuiveren van de data die centraal staan in hun activiteiten. Verder heb je de mogelijkheid om te helpen bij de opzet en de inrichting van een nieuwe database.

Requirements

We zijn op zoek naar een kandidaat met vijf of meer jaren aan relevante ervaring.

Verder zijn de volgende kenmerken een plus:

  • Life sciences achtergrond/ervaring
  • Ervaring in hart- en vaatziekten
  • Kennis van software voor de opzet van databases, zoals SQL

Offer

Buiten een competitief salaris krijg je in deze functie de kans om mee te werken aan studies die helpen nieuwe medicijnen op de markt te brengen. De studies zijn bovendien internationaal en je wordt van a tot z betrokken. De functie beperkt zich niet tot alleen data management.

Information

Mocht ik je interesse gewekt hebben, aarzel dan niet om te solliciteren via onze website of me te contacteren via e-mail of telefoon.

Application

Lorin Raats
Associate R&D | Biotechnology

+31(0)23-7548660
+31(0)6-30238143
l.raats@qtcrecruitment.com

Apply
 

Contact

To find out what QTC Recruitment can do for you, please contact us.  
Contact us