Login

Clinical Research Associate - Zuid-Holland

Organization

Onze klant is een Nederlandse Contract Research Organisatie, die toonaangevend is in het gebruik van nieuwe cardiologische technieken bij klinische studies. Naast Project Management leveren wij ook diensten op het gebied van Monitoring, Safety Reporting, Core Lab, Data Management en Biostatistics. Onze opdrachtgevers zijn onder andere de cardiologische device industrie en farmaceutische bedrijven.

Function

Wat zal je gaan doen als Clinical Research Associate?

Als Clinical Research Associate (CRA) heb je een belangrijke rol bij het opzetten, begeleiden en coördineren van klinisch onderzoek. Uiteraard doe je dat onder aansturing van de Project Manager en binnen een projectteam. Binnen het bedrijf kun je je als CRA breed ontwikkelen. Niet alleen de on site monitoring, maar ook alle andere facetten van het klinisch onderzoek, zoals het ontwerpen van CRF’s en ander studiemateriaal behoren tot het takenpakket.

Requirements

Wat wordt er verwacht van een Clinical Research Associate?

  • Een afgeronde (bio)medische opleiding op WO niveau en enige werkervaring als CRA.
  • Kennis van ICH-GCP.
  • Een resultaatgerichte en professionele instelling, proactief en flexibel.
  • Goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels

Offer

Wat wordt er geboden?

  • Binnen de organisatie kun je je als CRA breed ontwikkelen. Niet alleen de monitoring, maar ook alle andere facetten van het klinisch onderzoek, zoals het ontwerpen van CRF’s en ander studiemateriaal behoren tot het takenpakket.
  • Naast prima arbeidsvoorwaarden krijg je alle ruimte om te leren en eigen initiatief wordt gestimuleerd bij deze kleine organisatie. In eerste instantie vindt aanstelling plaats op basis van een jaarcontract, en je werkt voornamelijk vanuit kantoor.
  • Tot slot staat onze klant bekend om de intieme sfeer en collegialiteit.

Application

Geïnteresseerd in deze Clinical Research Associate positie, solliciteer dan via onderstaande knop. Of neem contact op met:

Joanna Hessels
Consultant Clinical Research

Mobiel: +316 36 54 93 09
Kantoor: +31 (0)23 754 86 60

Email: j.hessels@qtcrecruitment.com
Apply

 

Share this application: