Clinical Research Associate - Zuid-Holland

Introduction

QTC Recruitment is een betrouwbare recruitment partner gespecialiseerd in de werving en selectie van professionals in de life sciences industrie. Overal in Europa bieden wij dienstverlening op maat: met ons search proposal vinden wij gespecialiseerde kandidaten voor veeleisende functies in een competitieve arbeidsmarkt. Door tientallen jaren ervaring met life sciences recruitment hebben wij een uitgebreid netwerk ontwikkeld met de meest gerenommeerde werkgevers en specialisten in Europa. Ons doel is om zowel kandidaten als opdrachtgevers blij te maken met een nieuwe baan of een passende professional op een betrouwbare, transparante en persoonlijke manier. QTC staat voor Quality, Time en Cost, hierop maken wij voor jou het verschil.

Organization

Onze klant is een Nederlandse Contract Research Organisatie, die toonaangevend is in het gebruik van nieuwe cardiologische technieken bij klinische studies. Naast Project Management leveren wij ook diensten op het gebied van Monitoring, Safety Reporting, Core Lab, Data Management en Biostatistics. Onze opdrachtgevers zijn onder andere de cardiologische device industrie en farmaceutische bedrijven.

Function

Wat zal je gaan doen als Clinical Research Associate?

Als Clinical Research Associate (CRA) heb je een belangrijke rol bij het opzetten, begeleiden en coördineren van klinisch onderzoek. Uiteraard doe je dat onder aansturing van de Project Manager en binnen een projectteam. Binnen het bedrijf kun je je als CRA breed ontwikkelen. Niet alleen de on site monitoring, maar ook alle andere facetten van het klinisch onderzoek, zoals het ontwerpen van CRF’s en ander studiemateriaal behoren tot het takenpakket.

Requirements

Wat wordt er verwacht van een Clinical Research Associate?

  • Een afgeronde (bio)medische opleiding op WO niveau en enige werkervaring als CRA.
  • Kennis van ICH-GCP.
  • Een resultaatgerichte en professionele instelling, proactief en flexibel.
  • Goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels

Offer

Wat wordt er geboden?

  • Binnen de organisatie kun je je als CRA breed ontwikkelen. Niet alleen de monitoring, maar ook alle andere facetten van het klinisch onderzoek, zoals het ontwerpen van CRF’s en ander studiemateriaal behoren tot het takenpakket.
  • Naast prima arbeidsvoorwaarden krijg je alle ruimte om te leren en eigen initiatief wordt gestimuleerd bij deze kleine organisatie. In eerste instantie vindt aanstelling plaats op basis van een jaarcontract, en je werkt voornamelijk vanuit kantoor.
  • Tot slot staat onze klant bekend om de intieme sfeer en collegialiteit.

Application

Martin van der Velden
Consultant Clinical & Medical Affairs

+31(0)23-7548660
+31(0)6-83656209
m.vandervelden@qtcrecruitment.com
Apply
 

Contact

To find out what QTC Recruitment can do for you, please contact us.  
Contact us