Login
Login

Customer Service Manager - Omgeving Apeldoorn

Organization

Onze klant is wereldwijd marktleider op het gebied van bio-analytische testen voor voeding, water, milieu en farmaceutische producten. Ze leveren een belangrijke bijdrage aan milieu, voedselveiligheid en algehele gezondheid en expertise op het gebied van microbiologie, voedselveiligheid, kwaliteitscontrole, levensmiddelenwetgeving, etikettering, conservering en productontwikkeling.

Function

Voor uitbreiding van het team zoeken we een Customer Service Manager die als teamleider voor de afdeling fungeert en de mogelijkheid krijgt specialisten te begeleiden en aan te sturen.
In overleg met je manager zal je de Customer Service afdeling verder uitbreiden en optimaliseren en door je ervaring weet je precies hoe je dit moet doen.

Daarnaast ben je sterk in organiseren maar ben je ook niet terughoudend om zelf de handen uit de mouwen te steken. Je taken zullen onder andere bestaan uit het coördineren van monsternames naar de laboratoria, tijdige oplevering van opdrachten en het vormgeven van inspectierapporten/offertes. Dit uiteraard naast het leiden van de afdeling en het aansturen van je team. Op IT gebied kan er ook het een en ander geoptimaliseerd worden, dus bij voorkeur heb je hier ervaring in of affiniteit mee.

Vanwege je ambitieuze instelling kun je ook snel doorgroeien naar Business Unit Manager en ligt hier dus een mooie toekomst voor je in het verschiet.

Requirements

  • Minimaal 5 jaar ervaring
  • Bij voorkeur ervaring / affiniteit met Food
  • Ambitie om door te groeien naar Business Unit Manager
  • Pro-actieve en hands-on mentaliteit
  • HBO of Universitaire studie afgerond, bij voorkeur in de Food sector
  • Uitstekende beheersing van de Engelse en Nederlandse taal
  • Een echte team-player en verbinder

Offer

Binnen deze rol en deze organisatie krijg je veel verantwoordelijkheden in een professioneel en gezellig team, een marktconform salaris en uitgebreide opleidingsmogelijkheden.

Tot slot kan er veel geoptimaliseerd worden waardoor je echt de kans krijgt van grote toegevoegde waarde te zijn en ligt er de mogelijkheid om binnen aanzienlijke tijd door te groeien naar Business Unit Manager.

Application

Ben je enthousiast geworden over deze rol of wil je eens sparren of dit iets voor je kan zijn?

Je kunt me altijd benaderen!


Joanna Hessels
Senior Associate


+31(0)23-7548660
+31(0)6-36549309
j.hessels@qtcrecruitment.com

Apply
 Share on Social Media

Contact

To find out what QTC Recruitment can do for you, please contact us.  
Contact us 
1
×
Hello, how can I help you? I will answer you as soon as possible during working hours.

Press the WhatsApp button again...