Export Coordinator - Amsterdam

Introduction

QTC Recruitment is een betrouwbare recruitment partner gespecialiseerd in de werving en selectie van professionals in de life sciences industrie. Overal in Europa bieden wij dienstverlening op maat: met ons search proposal vinden wij gespecialiseerde kandidaten voor veeleisende functies in een competitieve arbeidsmarkt. Door tientallen jaren ervaring met life sciences recruitment hebben wij een uitgebreid netwerk ontwikkeld met de meest gerenommeerde werkgevers en specialisten in Europa. Ons doel is om zowel kandidaten als opdrachtgevers blij te maken met een nieuwe baan of een passende professional op een betrouwbare, transparante en persoonlijke manier. QTC staat voor Quality, Time en Cost, hierop maken wij voor jou het verschil.

Organization

Met meer dan 20.000 werknemers wereldwijd behoort de organisatie tot één van ‘s werelds grootste zuivelproducenten. Vanwege hun wereldwijde activiteiten is het ook niet vreemd dat iedereen binnen de Benelux en daarbuiten hun producten in huis heeft en kent. De organisatie is hard aan het groeien en daarmee ook hun export activiteiten. Zij zijn daarom opzoek naar een Export Coördinator.

Function

In deze functie ben je de spin in het web en ben je één van de belangrijkste schakels in de gehele supply chain van deze organisatie. Als Export Coördinator zorg je voor een goede balans tussen de leverancier en de markt.

Requirements

Naar wie zijn wij opzoek?

  • Ervaring opgedaan in de import of export
  • Je bent communicatief vaardig, accuraat, stressbestendig en hebt oog voor detail
  • Je bent leergierig en neemt initiatief ter verbetering van de processen
  • Vloeiend in de Engelse en Nederlandse taal, extra talen zijn een plus
  • Kennis van Word en Excel. Kennis van SAP is een plus

Offer

Wat wordt er geboden?

  • Een uitgebreide rol zowel intern als extern
  • Marktconform salaris
  • Zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Internationale doorgroeimogelijkheden

Information

Interesse in deze uitdaging? of zou je graag meer willen weten over deze functie? Voel je vrij om contact op te nemen met Marcel Thor.

Application

Marcel Thor

Consultant

+31(0)23-75 48 660

+31(0)6-36 224 353

m.thor@qtcrecruitment.com

nl.linkedin.com/in/marcelthor

Apply
 

Contact

To find out what QTC Recruitment can do for you, please contact us.  
Contact us