Login
Login

Head Regulatory Affairs - Noord-Holland

Organization

Voor een snelgroeiende gespecialiseerde CRO in Noord-Holland zijn we op zoek naar een kandidaat voor de positie van Head of Regulatory Affairs. In deze unieke en uitdagende functie krijg je de kans om de business zelf op te starten en uit te bouwen. Als hoofd van de afdeling Regulatory Affairs zal je leiding en strategische begeleiding geven aan een team van getalenteerde wetenschappers. Werkzaamheden hebben betrekking op alle aspecten van regelgeving, variërend van preklinisch, wetenschappelijk advies tot klinisch (ph. I tot III) en postmarketing. Dit in een breed scala van biologische geneesmiddelen en nieuwe chemische entiteiten. Gezien de groep nieuw is, krijgt je de kans om het zelf op te zetten en je eigen filosofie te implementeren.

Requirements

  • Master of PhD, in de biologie / chemie / farmacie of een vergelijkbare discipline
  • 5 – 10 jaar relevante ervaring in Regulatory Affairs
  • Leidinggevende ervaring
  • Affiniteit met mentoring en het ontwikkelen van individuen
  • Uitstekende verbale en schriftelijke communicatievaardigheden en het vermogen om te werken in een multidisciplinaire omgeving met mensen met verschillende professionele achtergronden
  • Sterk probleemoplossend vermogen

Information

Ben je ondernemend en heb je interesse in deze uitdaging? Of zou je graag meer willen weten over deze functie? Voel je vrij om contact met mij op te nemen.

Application

Lettie Steur

Associate

+31(0)23-7548660

+31(0)6-30154340

l.steur@qtcrecruitment.com

Apply
 

Contact

To find out what QTC Recruitment can do for you, please contact us.  
Contact us