Interim Production Coordinator - Zuid Holland

Function Group: Engineering / Production Engineer

Introduction

QTC Recruitment is een betrouwbare recruitment partner gespecialiseerd in de werving en selectie van professionals in de life sciences industrie. Overal in Europa bieden wij dienstverlening op maat: met ons search proposal vinden wij gespecialiseerde kandidaten voor veeleisende functies in een competitieve arbeidsmarkt. Door tientallen jaren ervaring met life sciences recruitment hebben wij een uitgebreid netwerk ontwikkeld met de meest gerenommeerde werkgevers en specialisten in Europa. Ons doel is om zowel kandidaten als opdrachtgevers blij te maken met een nieuwe baan of een passende professional op een betrouwbare, transparante en persoonlijke manier. QTC staat voor Quality, Time en Cost, hierop maken wij voor jou het verschil.

Organization

Voor een toonaangevende organisatie in de medical device industrie ben ik momenteel op zoek naar een Interim Production Coordinator voor een project van een jaar.

Startdatum: zo snel mogelijk

Function

Als Production Coordinator ben je verantwoordelijk voor alles wat te maken heeft met het administratieve gedeelte van de productie. Het betreft een veelzijdige rol van tijdelijke aard waar je verantwoordlijk bent om de productie draaiende te houden. Zo ben jij de eerste aanspreekpunt van het management en zorg jij ervoor dat dagelijkse non-conformities opgepakt en opgelost wordt.

Requirements

  • Bachelor +
  • 3+ jaar ervaring in een hoog technische productieomgeving
  • Communicatief vaardig in zowel het Nederlands als Engels

Information

Interesse in deze uitdaging? Of zou je graag meer willen weten over deze functie? Voel je vrij om contact met mij op te nemen.

Application

Aron Berhane
Senior Associate | Medical Devices

+31(0)23-7548660
+31(0)6-30306982
a.berhane@qtcrecruitment.com

Apply

Contact

To find out what QTC Recruitment can do for you, please contact us.  
Contact us