IT Business Analist - Zuid-Holland

Function Group: Engineering / CSV Engineer

Introduction

QTC Recruitment is een betrouwbare recruitment partner gespecialiseerd in de werving en selectie van professionals in de life sciences industrie. Overal in Europa bieden wij dienstverlening op maat: met ons search proposal vinden wij gespecialiseerde kandidaten voor veeleisende functies in een competitieve arbeidsmarkt. Door tientallen jaren ervaring met life sciences recruitment hebben wij een uitgebreid netwerk ontwikkeld met de meest gerenommeerde werkgevers en specialisten in Europa. Ons doel is om zowel kandidaten als opdrachtgevers blij te maken met een nieuwe baan of een passende professional op een betrouwbare, transparante en persoonlijke manier. QTC staat voor Quality, Time en Cost, hierop maken wij voor jou het verschil.

Organization

Onze klant is een dynamische klinisch onderzoek organisatie die gebruik maakt van hoogstaande en innovatieve technologie. Ze staan bekend om de intieme en informele sfeer, waarbij je in een betrokken team zal komen te werken. Momenteel zijn wij voor hen op zoek naar een IT Business Analist die in staat is de schakel te zijn tussen de business en IT-behoeften.

Function

Binnen deze functie zul je verantwoordelijk zijn voor de validatie van interne processen, het compleet maken en houden van de documentatie met oog op de kwaliteit en het inventariseren van risico’s in de verschillende processen en systemen.

Je ondersteunt de organisatie met het inrichten en verbeteren van business processen, waarbij je als spin in het web fungeert. Je bent hierdoor ook zeer nauw betrokken bij de IT (Project) Manager en je rapporteert direct aan de Manager ICT.

Bij belangrijkste taken kun je denken aan:

 • Master validatie plannen opstellen
 • Het opstellen van validatie rapporten
 • User requirements
 • Het inventariseren van risico’s en het aangeven van verbeterpunten
 • Testscripts
 • Het bewaken van de validatie systematiek
 • Het zorgen voor concrete verandering en verbetering van alle processen, aan de hand van informatietechnologie

Requirements

Wij zijn op zoek naar iemand die in staat is de vertaalslag te maken tussen de business gebruikers en IT en iemand die dit goed kan verwoorden. Verder zoeken wij iemand met een initiatief nemende persoonlijkheid die graag meedenkt en in staat is kennis over te brengen.

Verder zoeken wij iemand met:

 • Minimaal twee jaar werkervaring met computer en proces validaties
 • Een technische opleidingsachtergrond
 • Ervaring in het schrijven van master validatie plannen, use cases en requirements
 • Goede, professionele taalvaardigheden in het Nederlands en Engels
 • Een energieke, resultaatgerichte persoonlijkheid

Offer

Naast een sterk competitief voorwaarden pakket en een prachtige locatie, zul je kunnen genieten van een informele organisatie met een betrokken team. Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technieken bij de klinische studies. Je zult enerzijds betrokken zijn bij de validatie zoals hierboven omschreven, maar anderzijds ook bij project management. Je zult zowel systemen bijhouden als betrokken zijn bij het implementeren van nieuwe systemen, wat voor leuke en complexe mogelijkheden zorgt.

Omdat het een vrij kleine club is momenteel zul je de enige Business Analist zijn en daardoor een grote verantwoordelijkheid dragen. Tot slot houdt dit in dat je van A tot Z betrokken bent bij de projecten.

Application

Klinkt dit interessant voor je? Wil je meer weten over de functie, de exacte locatie of de organisatie? Voel je dan vrij mij direct te benaderen per e-mail, LinkedIn of telefoon. Ik vertel je er graag meer over.

Joanna Hessels
Senior Associate

+31(0)23-7548660
+31(0)6-36549309
j.hessels@qtcrecruitment.com

Apply

Contact

To find out what QTC Recruitment can do for you, please contact us.  
Contact us