Junior Account Manager Upper Extremities - Home based (Amsterdam)

Function Group: Sales / Jr. Account Manager

Introduction

Een van onze klanten is op zoek naar de perfecte persoon om deze Junior Account Manager positie te vervullen. Het gaat hier om een Amerikaans bedrijf wat ruimschoots vertegenwoordigd is in Europa, inmiddels bijna 13 jaar in Nederland is en wat, door de introductie van nieuwe innovatieve producten, een duidelijke groei door maakt. Dit bedrijf is op zoek naar iemand die van nature geïnteresseerd is in orthopedie en het een leuke uitdaging vind om het commerciele aspect te leren. Hier krijg je ook ruimschoots de tijd voor. Er wordt een plan in werking gesteld waarin jij vanaf dag 1 alle kennis aangereikt krijgt die je nodig hebt om uiteindelijk jou eigen regio te beheren. Dit is ook het doel van deze positie; het opleiden van een persoon tot een volwaardige Senior Account Manager die volledig zijn/ haar eigen regio kan bedienen en als single point of contact fungeert voor alle klanten in deze regio.

Function

In deze positie wordt jij begeleid door de persoon die zich inmiddels al bijna 13 jaar in deze markt beweegt. Je gaat een ongoing proces in waarbij je iedere dag zowel nieuwe product- als verkoop kennis vergaart, mee wordt genomen naar bestaande en nieuwe klanten, leert assisteren tijdens verschillende ingrepen en langzamerhand, vanuit jouw opgebouwde kennis je ook zelf de acquisitie gaat doen.

Op deze manier leer jij precies hoe dit bedrijf te werk gaat en zal je uiteindelijk perfect voorbereid jou eigen regio bedienen.

Requirements

  • 3 – 5 jaar OK ervaring of (brede) kennis van het bewegingsapparaat (bv. B.Sc. Fysiotherapie)
  • Commercieel georiënteerd (1+ jaar verkoopervaring is een pre)
  • Flexibel (geen 9-to-5 mentaliteit)
  • Goede werk ethiek

Information

Ben jij die OK verpleegkundige, Fysiotherapeut of persoon met kennis van van het menselijk lichaam die staat te popelen om jouw commerciele vaardigheden verder te ontwikkelen? Neem dan z.s.m. contact met mij op middels de onderstaande gegevens.

Application

Lamin Sawaneh

Consultant Medical Device

+31(0)23-7548660

+31(0)6-40840686

L.Sawaneh@qtcrecruitment.com


Apply

Contact

To find out what QTC Recruitment can do for you, please contact us.  
Contact us