Lead CRA - Den Haag

Introduction

QTC Recruitment is een betrouwbare recruitment partner gespecialiseerd in de werving en selectie van professionals in de life sciences industrie. Overal in Europa bieden wij dienstverlening op maat: met ons search proposal vinden wij gespecialiseerde kandidaten voor veeleisende functies in een competitieve arbeidsmarkt. Door tientallen jaren ervaring met life sciences recruitment hebben wij een uitgebreid netwerk ontwikkeld met de meest gerenommeerde werkgevers en specialisten in Europa. Ons doel is om zowel kandidaten als opdrachtgevers blij te maken met een nieuwe baan of een passende professional op een betrouwbare, transparante en persoonlijke manier. QTC staat voor Quality, Time en Cost, hierop maken wij voor jou het verschil.

Organization

Voor onze klant die toonaangevend is binnen de Clinical Research industrie zijn wij op zoek naar een Lead CRA. Het gaat hier om een dynamische organisatie in de omgeving van Den Haag die zich richt op een specifiek therapeutisch gebied.

Function

Als Lead CRA heb je een belangrijke rol bij het opzetten, begeleiden en coördineren van de klinische studies. De verantwoordelijkheden zijn breed en variëren van project tot project. Niet alleen on site monitoring, maar ook begeleiden van lokale CRAs en alle andere facetten van het klinisch onderzoek, zoals het ontwerpen van CRF’s en ander studiemateriaal behoren tot het takenpakket.


Requirements

Wat vragen wij?

  • Een afgeronde (bio)medische studie op WO niveau
  • Minimaal 5 jaar ervaring als CRA in de farmaceutische sector
  • Ervaring met indiening van studies bij Medisch Ethische commissies en overheden
  • Ervaring met het coachen, trainen en begeleiden van CRAs
  • Een proactieve en professionele instelling
  • Kennis van ICH-GCP
  • Goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels

Offer

Wat bieden wij?

Een goed competitief salaris pakket

De mogelijkheid te werken in een informele organisatie met een Hands-on mentaliteit en deel uit te maken van een betrokken team.

Application

Martin van der Velden
Consultant Clinical & Medical Affairs

+31(0)23-7548660
+31(0)6-83656209
m.vandervelden@qtcrecruitment.com

Apply
 

Contact

To find out what QTC Recruitment can do for you, please contact us.  
Contact us