Maintenance Technician - Flevoland

Introduction

QTC Recruitment is een betrouwbare recruitment partner gespecialiseerd in de werving en selectie van professionals in de life sciences industrie. Overal in Europa bieden wij dienstverlening op maat: met ons search proposal vinden wij gespecialiseerde kandidaten voor veeleisende functies in een competitieve arbeidsmarkt. Door tientallen jaren ervaring met life sciences recruitment hebben wij een uitgebreid netwerk ontwikkeld met de meest gerenommeerde werkgevers en specialisten in Europa. Ons doel is om zowel kandidaten als opdrachtgevers blij te maken met een nieuwe baan of een passende professional op een betrouwbare, transparante en persoonlijke manier. QTC staat voor Quality, Time en Cost, hierop maken wij voor jou het verschil.

Organization

Voor een klant die is gepositioneerd in de top 20 van de wereldwijd grootste farmaceutische organisaties zijn wij op zoek naar een Maintenance Technician. De organisatie houdt zich bezig met het produceren van vaccines met betrekking tot dierenwelzijn. Aangezien het een kleiner bedrijf is, is er sprake van een zeer familiair gevoel.

Function

Als Maintenance Technician ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van de machines. Denk hierbij aan storingen, verbeteringen en het controleren van de machines.

Requirements

  • MBO Niveau 3 of 4
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Minimaal twee jaar relevante werkervaringen

Offer

  • Een afwisselende en zelfstandige functie
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Een zeer prettige werksfeer

Information

Heeft u interesse in deze uitdaging of zou u graag meer willen weten over de functie? Voelt u zich dan vrij om contact met mij op te nemen.

Application

Kim Erich
Associate


+31(0)23-7548660

info@qtcrecruitment.com

Apply
 

Contact

To find out what QTC Recruitment can do for you, please contact us.  
Contact us