Mechanical Engineer - Leiden

Function Group: Engineering / Mechanical Engineer

Introduction

QTC Recruitment is een betrouwbare recruitment partner gespecialiseerd in de werving en selectie van professionals in de life sciences industrie. Overal in Europa bieden wij dienstverlening op maat: met ons search proposal vinden wij gespecialiseerde kandidaten voor veeleisende functies in een competitieve arbeidsmarkt. Door tientallen jaren ervaring met life sciences recruitment hebben wij een uitgebreid netwerk ontwikkeld met de meest gerenommeerde werkgevers en specialisten in Europa. Ons doel is om zowel kandidaten als opdrachtgevers blij te maken met een nieuwe baan of een passende professional op een betrouwbare, transparante en persoonlijke manier. QTC staat voor Quality, Time en Cost, hierop maken wij voor jou het verschil.


Organization

Voor een innovatief en ondernemend projectmanagement- en engineeringbedrijf zijn wij opzoek naar een Mechanical Engineer. De organisatie houdt zich bezig met het leveren van Full Service Engineering met een ‘klantgerichte’ mentaliteit en persoonlijke benadering.


Function

Als Mechanical Engineer ben je werkzaam in het werktuigbouwkundige gedeelte van het bedrijf. Je maakt deel uit van een team Mechanical engineers dat flexibel, vooruitstrevend en professioneel is en je bent verantwoordelijk voor het ontwerpen van verschillende projecten.

Requirements

  • Minstens drie jaar relevante werkervaring
  • Bachelor HBO werktuigbouwkunde/ MBO niveau 4
  • Je hebt affiniteit met HVAC
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal

Offer

  • Ontwikkelingsmogelijkheden
  • Een leuke werksfeer
  • Een afwisselende en zelfstandige functie

Information

Heeft u interesse in deze uitdaging of zou u graag meer willen weten over de functie? Voelt u zich dan vrij om contact met mij op te nemen.

Application

Kim Erich
Associate

+31(0)23-7548660
info@qtcrecruitment.com

Apply

Contact

To find out what QTC Recruitment can do for you, please contact us.  
Contact us