QTC Recruitment heeft deelgenomen aan het Mix & Match event!

Mix&Match2 Mix&Match1

Maandag 18 april heeft QTC Recruitment deelgenomen aan het Mix & Match event op Hogeschool InHolland Alkmaar, een evenement dat student en bedrijf verbindt. Ruim 150 studenten van Inholland Alkmaar die kennis hebben kunnen maken met ondernemend Nederland. Een unieke kans om de juiste match tussen student en bedrijf te vormen voor de stage periodes.

Bij aanvang werd een korte introductie over InHolland Alkmaar gegeven en werd er door ieder bedrijf een korte pitch gehouden om zichzelf te kunnen voorstellen. Hierna werd er ‘gespeeddate’ met groepen studenten om meer over elkaar te weten te komen. Door middel van het speeddaten werd er de mogelijkheid gegeven om erachter te komen of QTC Recruitment interessant kan zijn voor de studenten.

Na verschillende groepen te hebben gesproken werd er uiteindelijk een dieptegesprek gehouden met de studenten die geïnteresseerd waren om meer te weten te komen over QTC Recruitment. Een ontzettend leuke ervaring waarbij we veel potentiële stagiairs hebben gesproken. Studenten die bij QTC Recruitment praktijkgericht hun ambities waar kunnen maken!

Contact

To find out what QTC Recruitment can do for you, please contact us.

 

Contact us