Principal Clinical Research Associate - Zuid-Holland

Introduction

QTC Recruitment is een betrouwbare recruitment partner gespecialiseerd in de werving en selectie van professionals in de life sciences industrie. Overal in Europa bieden wij dienstverlening op maat: met ons search proposal vinden wij gespecialiseerde kandidaten voor veeleisende functies in een competitieve arbeidsmarkt. Door tientallen jaren ervaring met life sciences recruitment hebben wij een uitgebreid netwerk ontwikkeld met de meest gerenommeerde werkgevers en specialisten in Europa. Ons doel is om zowel kandidaten als opdrachtgevers blij te maken met een nieuwe baan of een passende professional op een betrouwbare, transparante en persoonlijke manier. QTC staat voor Quality, Time en Cost, hierop maken wij voor jou het verschil.

Organization

Onze klant is een dynamische klinische onderzoek organisatie die gebruik maakt van hoogstaande en innovatieve technologie. Ze staan bekend om de intieme en informele sfeer, waarbij je in een betrokken team zal komen te werken. Momenteel zijn wij voor hen op zoek naar een Principal CRA, die in staat is om de huidige klinische projecten te coördineren en tot een succes te brengen.

Function

De positie van Principal CRA biedt een unieke opstap naar een Project Manager positie. Net als een CRA ben je betrokken bij het opzetten, begeleiden en coördineren van klinisch onderzoek. Echter in deze positie ben je veel minder betrokken bij de monitoring, maar veel meer bij project management. Hierbij begeleid je de CRA’s binnen het project in nauw contact met de Project Manager. Zo ben je van a tot z betrokken bij de projecten om ze tot een succes te begeleiden.

Requirements

  • Uitstekende kennis van de Nederlandse taal
  • Vier tot vijf jaar ervaring als CRA, bij voorkeur in farmaceutische of cardiovasculaire projecten
  • Kennis van ICH-GCP
  • Ervaring met het indienen van studies bij medisch ethische commissies en overheden
  • Europees rijbewijs B
  • Resultaatgerichte en proactieve persoonlijkheid

Offer

Een unieke CRA-positie binnen een internationaal actieve organisatie, die het familiaire aspect heeft behouden. Deze positie laat je de stap zetten naar een toekomst in project management terwijl je je huidige ervaring kan gebruiken om minder ervaren CRA’s aan te sturen en het project tot een succes te leiden. Doordat de meeste activiteiten binnenshuis worden uitgevoerd sta je in nauw contact met de collega’s, waardoor hechte banden ontstaan op de werkvloer.

Naast prima arbeidsvoorwaarden krijg je alle ruimte om te leren en eigen initiatief wordt gestimuleerd bij deze kleine organisatie. In eerste instantie vindt aanstelling plaats op basis van een tijdelijk contract.

Information

Bij vragen of interesse, twijfel niet om met te contacteren.

Application

Lorin Raats
Associate | Biotechnology

+31(0)23-7548660
+31(0)6-30238143
l.raats@qtcrecruitment.com

Apply
 

Contact

To find out what QTC Recruitment can do for you, please contact us.  
Contact us