Process Engineer - Leiden

Function Group: Engineering / Process Engineer

Introduction

QTC Recruitment is een betrouwbare recruitment partner gespecialiseerd in de werving en selectie van professionals in de life sciences industrie. Overal in Europa bieden wij dienstverlening op maat: met ons search proposal vinden wij gespecialiseerde kandidaten voor veeleisende functies in een competitieve arbeidsmarkt. Door tientallen jaren ervaring met life sciences recruitment hebben wij een uitgebreid netwerk ontwikkeld met de meest gerenommeerde werkgevers en specialisten in Europa. Ons doel is om zowel kandidaten als opdrachtgevers blij te maken met een nieuwe baan of een passende professional op een betrouwbare, transparante en persoonlijke manier. QTC staat voor Quality, Time en Cost, hierop maken wij voor jou het verschil.

Organization

Voor een innovatief en ondernemend projectmanagement en engineeringbedrijf zijn wij opzoek naar een Process Engineer. De organisatie houdt zich bezig met het leveren van Full Service Engineering met een ‘klantgerichte’ mentaliteit en persoonlijke benadering.

Function

Als Process Engineer leid je o.a. het proces van massabalans en stroomberekeningen. Je zal programma’s ontwikkelen, organiseren en besturen om bestaande of potentiële proces- en engineering problemen te elimineren en fabrieksverbeteringen te leveren. Daarnaast zal je technische ondersteuning bieden aan de operationele teams bij het oplossen van complexe proces- en fabrieksproblemen.

Requirements

  • HBO technische opleiding
  • Minimaal vijf jaar relevante ervaring in een omgeving met farmaceutische engineering
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Offer

  • Een dynamische en internationale werkomgeving
  • Ontwikkelingsmogelijkheden
  • Afwisselend werk

Information

Heeft u interesse in deze uitdaging of zou u graag meer willen weten over de functie? Voelt u zich dan vrij om contact met mij op te nemen.

Application

Kim Erich
Associate

+31(0)23-7548660
info@qtcrecruitment.com

Apply

Contact

To find out what QTC Recruitment can do for you, please contact us.  
Contact us