Process Engineer - Weesp

Function Group: Engineering / Process Engineer

Introduction

QTC Recruitment is een betrouwbare recruitment partner gespecialiseerd in de werving en selectie van professionals in de life sciences industrie. Overal in Europa bieden wij dienstverlening op maat: met ons search proposal vinden wij gespecialiseerde kandidaten voor veeleisende functies in een competitieve arbeidsmarkt. Door tientallen jaren ervaring met life sciences recruitment hebben wij een uitgebreid netwerk ontwikkeld met de meest gerenommeerde werkgevers en specialisten in Europa. Ons doel is om zowel kandidaten als opdrachtgevers blij te maken met een nieuwe baan of een passende professional op een betrouwbare, transparante en persoonlijke manier. QTC staat voor Quality, Time en Cost, hierop maken wij voor jou het verschil.

Function

Als Process Engineer leid je o.a. het proces van massabalans en stroomberekeningen. Je zal programma’s ontwikkelen, organiseren en besturen om bestaande of potentiële proces- en engineering problemen te elimineren en fabrieksverbeteringen te leveren. Daarnaast zal je technische ondersteuning bieden aan de operationele teams bij het oplossen van complexe proces- en fabrieksproblemen.

Requirements

Technische HBO/WO

Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

2-3 jaar werkervaring in de farmaceutische industrie

Enige kennis over procesautomatisering en bij voorkeur ervaring met computervalidatie

Information

Interesse in deze uitdaging? Of zou je graag meer willen weten over deze functie? Voel je vrij om contact met mij op te nemen.

Application

Aron Berhane
Associate

+31(0)23-7548660
+31(0)6-30306982
a.berhane@qtcrecruitment.com

Apply

Contact

To find out what QTC Recruitment can do for you, please contact us.  
Contact us