Jobs - Your new job

Area Sales manager Endoscopie

Apply now

Share this job on

Voor een bedrijf met een hoogwaardig productportfolio in de endoscopie zijn we op zoek naar een enthousiaste en ondernemende Area Sales Manager . Het bedrijf, dat oorspronkelijk uit Duitsland komt, heeft een kantoor in Nederland geopend en is op zoek naar iemand die het huidige netwerk van gebruikers verder ontwikkelt en de kansen benut om dit uit te breiden. Dus, heb je ervaring in endoscopie binnen de Maag-, Darm-, Lever- & Longziekten, of werk je momenteel in de verkoop van medische instrumenten? Dan is deze rol wellicht iets voor jou!

Details

Medical Devices

Sales

Utrecht - Netherlands

40 hours per week

Get to know

Your consultant

QTC logo icon About your role

This is how you will make the difference

Als Area Sales Manager ben je verantwoordelijk voor het gehele verkooptraject binnen Nederland, waarbij je ook procedures begeleidt en een adviserende rol hebt richting verpleegkundigen en artsen. Je taken omvatten onder andere het begeleiden en trainen van zorgprofessionals, het uitbouwen van klantrelaties, het optimaliseren van onze service en het meedenken over strategische accountplannen. Daarnaast zal je enkele congressen in Nederland en mogelijk in het buitenland bijwonen.

QTC logo icon what's needed

What you bring

Als persoon ben je ambitieus, communicatief sterk en een echte teamspeler. Je hebt een HBO niveau, uitstekende beheersing van de Engelse taal en je durft proactief beslissingen te nemen. Je bent een aanpakker met commerciële kwaliteiten en streeft naar resultaat, maar bovenal ben je servicegericht en gericht op het ontwikkelen van langdurige relaties

QTC logo icon What we offer

What's in it for you

  • Competitief salaris op basis van ervaring en kunde
  • 30% bonusregeling 
  • 30 vakantiedagen
  • Auto van de zaak 
  • Pensioenplan
  • Laptop en telefoon
De organisatie is een gerenommeerd bedrijf met 35 jaar ervaring maar met een recent team in Nederland. Dit maakt dat je naast een mooi pakket ook een hoop vrijheid en ontwikkelingsmogelijkheden hebt!

Send your application

Let's Connect

Accepted file types: jpg, gif, png, pdf, doc, docs, docx, Maximum file size: 29 MB.