QA Manager - Dordrecht

Introduction

QTC Recruitment is een betrouwbare recruitment partner gespecialiseerd in de werving en selectie van professionals in de life sciences industrie. Overal in Europa bieden wij dienstverlening op maat: met ons search proposal vinden wij gespecialiseerde kandidaten voor veeleisende functies in een competitieve arbeidsmarkt. Door tientallen jaren ervaring met life sciences recruitment hebben wij een uitgebreid netwerk ontwikkeld met de meest gerenommeerde werkgevers en specialisten in Europa. Ons doel is om zowel kandidaten als opdrachtgevers blij te maken met een nieuwe baan of een passende professional op een betrouwbare, transparante en persoonlijke manier. QTC staat voor Quality, Time en Cost, hierop maken wij voor jou het verschil.

Organization

Onze opdrachtgever is een internationale bakkerij met de Nederlandse productie faciliteit nabij Dordrecht. De organisatie heeft 1500 medewerkers in dienst en een omzet van 400 miljoen euro per jaar. Het bedrijf verkoopt haar producten in 50 landen en heeft in zes landen eigen productie faciliteiten.

Function

Als QA Manager ben je verantwoordelijk voor het algehele beleid op de kwaliteitsafdeling. Je werkt vanuit de Nederlandse locatie, maar hebt ook de verantwoordelijkheid voor de Belgische productie locatie. Aan jou rapporteren zeven mensen vanuit QA en QC. Je rapporteert aan de Operationeel Directeur.
Jouw voornaamste taak is het optimaal integreren van de kwaliteitsafdeling in de organisatie en het maken van een werkbare situatie voor alle betrokkenen.

Requirements

  • Bachelor op het gebied van voeding
  • Minimaal vijf jaar werkervaring in een vergelijkbare functie
  • Aantoonbare management ervaring
  • Ruime ervaring met kwaliteit systemen
  • Klant- en oplossingsgericht
  • Proactief en hands-on karakter
  • Goede communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels

Information

Interesse in deze uitdaging of zou je graag meer willen weten over deze functie? Voel je vrij om contact met mij op te nemen.

Application

Arno Pronk
Associate R&D Food

+31(0)6-10091376
+31(0)23-7548660
a.pronk@qtcrecruitment.com

Apply
 

Contact

To find out what QTC Recruitment can do for you, please contact us.  
Contact us