QA/QC Medewerker - Almere

Introduction

QTC Recruitment is een betrouwbare recruitment partner gespecialiseerd in de werving en selectie van professionals in de life sciences industrie. Overal in Europa bieden wij dienstverlening op maat: met ons search proposal vinden wij gespecialiseerde kandidaten voor veeleisende functies in een competitieve arbeidsmarkt. Door tientallen jaren ervaring met life sciences recruitment hebben wij een uitgebreid netwerk ontwikkeld met de meest gerenommeerde werkgevers en specialisten in Europa. Ons doel is om zowel kandidaten als opdrachtgevers blij te maken met een nieuwe baan of een passende professional op een betrouwbare, transparante en persoonlijke manier. QTC staat voor Quality, Time en Cost, hierop maken wij voor jou het verschil.

Function

In deze functie bewaak jij de kwaliteit van het productieproces door het beoordelen van grondstoffen, halffabricaten, eindproducten, controlestaten en resultaten. Hierin zal je zowel interne als externe audits organiseren om aan de wettelijke verplichtingen en certificeringen te voldoen. Daarnaast zal je het aanspreekpunt zijn voor externe contacten en zal je tot slot bezig zijn met het leiden, deelnemen of begeleiden van verbeterprojecten.

Requirements

  • Minimaal een afgeronde bachelor opleiding
  • Ervaring in de levensmiddelen industrie is een pré
  • Communicatief zeer sterk
  • Een echte aanpakker
  • Kennis van BRC en IFS

Information

Interesse in deze uitdaging? Of zou je graag meer willen weten over deze functie? Voel je vrij om contact met mij op te nemen.

Application

Hans Dijkstra
Managing Partner

+31(0)23-7548660
+31(0)6-21326445
h.dijkstra@qtcrecruitment.com

Apply
 

Contact

To find out what QTC Recruitment can do for you, please contact us.  
Contact us