QA/RA Admin - Zuid-Holland

Function Group: Quality/RA

Introduction

Momenteel is QTC Recruitment op zoek naar een QA/RA Admin voor een interessante medical devices organisatie in Zuid-Holland. Het betreft een tijdelijk project van zes maanden met een optie om te verlengen. Heb jij een medische achtergrond en heb jij al enige ervaring met Quality Assurance en/of Regulatory Affairs? Dan is dit voor jou de perfecte stap om jezelf verder te ontwikkelen op het gebied van QA/RA binnen de medical devices industrie.

Organization

Op hun locatie in Zuid-Holland produceert en verkoopt deze organisatie state of the art medical devices die wereldwijd worden gebruikt door artsen en specialisten. De afgelopen jaren is de organisatie snel gegroeid en dat willen ze de komende tijd zeker doorzetten. Daarom zijn zij op zoek naar iemand die proactief en leergierig is, kan tegen veranderingen en het leuk vindt om mee te groeien met het succes van de organisatie.

Function

Binnen deze positie houd je je bezig met het ondersteunen van het QA/RA team. Je helpt met de registratie van producten en ondersteunt bij het onderhouden van de relaties met verschillende autoriteiten. Daarnaast werk je samen met het quality team aan het onderhoud van de QMS en werk je aan verschillende quality taken, zoals CAPAs, deviations, risk, etc. Tevens bereid je audits voor en word je meegenomen in de uitvoering hiervan. De dagen zijn zeer afwisselend en er wordt gewerkt aan wat op dat moment voor de organisatie het belangrijkst is.

Requirements

Voor deze positie heb jij de volgende kwalificaties:

  • Minimaal een Bachelor met een relevante medische of technische achtergrond, of soortgelijke kennis door werkervaring
  • Werkervaring bij een internationale medical devices organisatie
  • Kennis van quality assurance en/of regulatory affairs
  • Kennis van ISO13485 is een pré
  • Je bent proactief, pragmatisch en leergierig
  • Goede kennis van de Nederlandse en Engels taal, in woord en geschrift

Information

Zie jij jezelf in bovenstaande profiel en ben jij klaar voor de volgende stap in QA/RA binnen een internationale medical devices organisatie? Reageer dan snel op onderstaande gegevens.

Application

Oscar Gueye
Associate

+31(0)23-7548660
+31(0)6-30154340
o.gueye@qtcrecruitment.com

Apply

Contact

To find out what QTC Recruitment can do for you, please contact us.  
Contact us