QA Specialist/Specificatiebeheerder - Utrecht

Introduction

QTC Recruitment is een betrouwbare recruitment partner gespecialiseerd in de werving en selectie van professionals in de life sciences industrie. Overal in Europa bieden wij dienstverlening op maat: met ons search proposal vinden wij gespecialiseerde kandidaten voor veeleisende functies in een competitieve arbeidsmarkt. Door tientallen jaren ervaring met life sciences recruitment hebben wij een uitgebreid netwerk ontwikkeld met de meest gerenommeerde werkgevers en specialisten in Europa. Ons doel is om zowel kandidaten als opdrachtgevers blij te maken met een nieuwe baan of een passende professional op een betrouwbare, transparante en persoonlijke manier. QTC staat voor Quality, Time en Cost, hierop maken wij voor jou het verschil.

Organization

Voor een organisatie die al meer dan 80 jaar bestaat zijn wij op zoek naar een QA Specialist/Specificatiebeheerder. In deze periode heeft de organisatie een toonaangevende reputatie opgebouwd als het gaat om het introduceren van innovaties binnen het levensmiddelen segment waarin zij actief zijn. Het is dan ook niet vreemd dat iedereen in Nederland en ver buiten de landsgrenzen deze producten dagelijks gebruikt.

Function

Het is een dynamische functie waarin je aan de ene kant als QA Specialist verantwoordelijk bent voor het continu verbeteren van kwaliteitssystemen. Daarnaast heb je een belangrijke rol in het begeleiden van externe audits, ben je de QA tag voor een grote klant en stuur je het interne audit team aan. Aan de andere kant ben je als Specificatiebeheerder met je collega’s van het specificatie team verantwoordelijk voor juiste, volledige en up-to-date informatie van alle grondstoffen en recepten. Je hebt een belangrijk rol in het verstrekken van accurate informatie, zowel intern als naar de afnemers.

Requirements

Naar wie zijn wij opzoek?

  • Bachelor in food of aanverwante studierichting
  • Minimaal 2-3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie
  • Kennis van kwaliteitsmanagementsystemen
  • Volledige beheersing van Nederlandse en Engelse taal
  • Iemand met een proactieve aanpak

Information

Interesse in deze uitdaging? Of zou je graag meer willen weten over deze functie? Voel je vrij om contact met mij op te nemen.

Application

Kelvin Silvius
Associate

+31(0)23-7548660
+31(0)6-30144944
k.silvius@qtcrecruitment.com

Apply
 

Contact

To find out what QTC Recruitment can do for you, please contact us.  
Contact us