Login
Login

Senior AA Accountant - Amsterdam

Function Group: Shared Services / Finance

Organization

Onze klant is een specialist op het gebied van accountancy en belastingvraagstukken. In de regio van Amsterdam bieden zij hun diensten aan een groot aantal MKB bedrijven. Het type MKB bedrijven varieert sterk, zo werken zij samen met zowel start-up bedrijven als met zeer ervaren ondernemers. Momenteel zijn zij op zoek naar een Senior AA Accountant. Het is een leuke organisatie met een betrokken team. Teambuilding en gezelligheid is voor deze klant van groot belang, waardoor er ruim word geïnvesteerd in personeelsactiviteiten.

Function

Binnen deze functie zul je verantwoordelijk zijn voor:

  • Het controleren en opleiden van een groep enthousiaste en ambitieuze Assistent Accountants
  • Het aftekenen van jaarrekeningen
  • Het zelfstandig adviseren van een aantal mooie MKB klanten
  • Het leveren van een bijdrage aan de digitalisering
  • Als sparringspartner van het MT fungeren

Requirements

Naast de inhoudelijke kennis en beheersing van het vak zoeken wij iemand met een flexibele en professionele instelling en goede communicatieve vaardigheden.

Gezien de functie verwachten wij dat je aantoonbare ervaring binnen een accountantskantoor hebt in (onder andere) het begeleiden en aansturen van een team.

Tot slot is het een vereiste om een AA titel te hebben, bij voorkeur een Licentie of Certificaat.

Offer

Naast een prachtige locatie in hartje Amsterdam en een competitief voorwaardenpakket, bestaat er de mogelijkheid om in de toekomst toe te treden als Partner. Een fijne en gezellige werksfeer is van groot belang en hierin wordt ruim geïnvesteerd. De rest lichten we graag toe in een gesprek.

Information

Interesse in deze uitdaging? Of zou je graag meer willen weten over deze functie? Voel je vrij om contact met mij op te nemen.

Application

Joanna Hessels

Senior Associate

j.hessels@qtcrecruitment.com

+316 36 54 93 09

Apply

Contact

To find out what QTC Recruitment can do for you, please contact us.  
Contact us