Specificatietechnoloog - Utrecht

Introduction

QTC Recruitment is een betrouwbare recruitment partner gespecialiseerd in de werving en selectie van professionals in de life sciences industrie. Overal in Europa bieden wij dienstverlening op maat: met ons search proposal vinden wij gespecialiseerde kandidaten voor veeleisende functies in een competitieve arbeidsmarkt. Door tientallen jaren ervaring met life sciences recruitment hebben wij een uitgebreid netwerk ontwikkeld met de meest gerenommeerde werkgevers en specialisten in Europa. Ons doel is om zowel kandidaten als opdrachtgevers blij te maken met een nieuwe baan of een passende professional op een betrouwbare, transparante en persoonlijke manier. QTC staat voor Quality, Time en Cost, hierop maken wij voor jou het verschil.

Organization

De organisatie bestaat al meer dan 80 jaar, in deze periode heeft de organisatie een toonaangevende reputatie opgebouwd als het gaat om het introduceren van innovaties binnen het segment levensmiddelen waar zij actief in zijn. Het is dan ook niet vreemd dat iedereen in Nederland en ver buiten de landsgrenzen deze producten dagelijks gebruikt.

Function

Samen met je collega’s in het specificatie team ben je verantwoordelijk voor juiste, volledige en up-to-date informatie van alle grondstoffen en recepten. Je hebt een sleutelrol in het verstrekken van accurate informatie, zowel intern (o.a. productontwikkeling, marketing, verkoop) als naar onze afnemers. Essentieel hierbij is het maken van de juiste vertaalslag van technische informatie naar de praktijk (o.a. vragenlijsten, specificaties, kwaliteit gerelateerde vragen, declaraties en claims).

Requirements

Naar wie zijn wij opzoek?

  • Afgeronde HBO opleiding in de richting van levensmiddelentechnologie
  • Je hebt kennis van en ervaring met voedselveiligheidsystemen, management systemen, de huidige wet- en regelgeving en kwaliteitszorgsystemen
  • Kennis van de Engelse, Duitse en Franse taal is een pre

Offer

Wat kunnen wij bieden?

  • Een positie met veel ruimte voor ontwikkeling
  • Marktconform salaris
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden

Information

Interesse in deze uitdaging? Of zou je graag meer willen weten over deze functie? Voel je vrij om contact met mij op te nemen.

Application

Marcel Thor

Senior Associate


+31(0)23-7548660

+31(0)6-36224353

m.thor@qtcrecruitment.com

Apply
 

Contact

To find out what QTC Recruitment can do for you, please contact us.  
Contact us