Clinical PK/PD Data Analyst (32-40u) - Breda

Vacancy information

Publication date:December 01 2020
Employment type: Permanent
Sector: Clinical Research
Function Group: Clinical Research

Function Group: Clinical Research

Organization

De organisatie is een partner voor drug development en biedt een innovatieve combinatie van kennis over geneesmiddelen ontwikkeling en het ontwerp en beheer van klinische onderzoeken. Dit stelt hen in staat om ontwikkelingsprogramma’s voor geneesmiddelen en medische technologie effectief en naadloos op te zetten, te plannen en uit te voeren voor hun klantenportfolio. Momenteel hebben ze vestigingen in heel Europa, in landen als Frankrijk, Duitsland en Ierland, en vestigingen in het VK en de VS. Hun missie is om een centrale rol te spelen bij de ontwikkeling van nieuwe producten die ziektepreventie en behandeling mogelijk maken. Dat doen ze door een omgeving te creëren waarin je als professional jezelf kunt ontwikkelen en je gewaardeerde talenten kunt expertise. Deze organisatie koestert een plek waar respect, professionele activiteit, teamwork en last but not least, de patiënt centraal houden in wat zij doen. Door groei van het bedrijf zijn ze nu op zoek naar Clinical PK/PD Data Analist die het team wil komen versterken op hun kantoor in Breda. De rol is 32 uur per week beschikbaar.

Function

Als de nieuwe Clinical Data Analist werk je aan een lonende en uitdagende functie. Je voert voorlopige en definitieve pharmacokinetic/pharmacodynamic non-compartmental analyse uit in overeenstemming met de toepasselijke ICH-GCP-richtlijnen, relevante SOP’s, handleidingen en procedures inclusief specifieke sponsorvereisten. Daarnaast schrijf je PK-analyseplannen en draag je bij aan de beoordeling en ontwikkeling van dataoverdracht overeenkomsten. Statistische analyses uitvoeren op afgeleide pharmacokinetic parameters en ondersteunende tabellen en figuren genereren door middel van SAS zijn ook de uitdagingen waar je aan gaat werken. Met je professionele activiteit blijf je op de hoogte van alles wat er gaande is in je vakgebied. Aangezien je werkt met zaken die onder druk staan ​​van de klant, zorg je voor een hoge klanttevredenheid door te focussen op efficiëntie en resultaat en het overtreffen van klantverwachtingen bij opgedragen werkzaamheden.

Requirements

Wij zoeken iemand met de volgende kwalificaties:

 • Bachelor of Master, bij voorkeur gericht op life sciences
 • Beginnende of aantal jaren relevante werkervaring
 • Ervaring in SAS of gelijkaardig
 • Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken
 • Analytisch denken, creativiteit en innovatie en veel aandacht voor detail
 • Uitstekende planning en organisatorische vaardigheden
 • Je bent een teammedewerker met een flexibele en klantgerichte instelling
 • Sterke communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels, zowel schriftelijk als beheersbaar

Offer

De organisatie kan je het volgende bieden:

 • Deel uitmaken van een stabiele en snelgroeiende organisatie
 • Een omgeving die dynamisch is, je ruimte biedt om veel verschillende vaardigheden te ontwikkelen en je eigen input waardeert bij de ontwikkeling van processen
 • Een bruto maandsalaris tussen € 2.800 en €3.000 op basis van full time
 • Daar bovenop 8% vakantiegeld en een 13e maand

Application

Kortom, een superleuke uitdagende job waar veel in te leren en scoren valt! Waar wacht je nog op, neem contact met me op!

Aron Berhane
Principal Associate | Biotech & Pharma

+31(0)6-30306982
+31(0)23-7548660
a.berhane@qtcrecruitment.com

Apply
 

Contact

To find out what QTC Recruitment can do for you, please contact us.  
Contact us
Open chat