Clinical Research Associate - Rotterdam

Function Group: Clinical Research / CRA

Organization

Onze klant is een Nederlandse Contract Research Organisatie, die toonaangevend is in het gebruik van nieuwe cardiologische technieken bij klinische studies. Naast Project Management leveren wij ook diensten op het gebied van Monitoring, Safety Reporting, Core Lab, Data Management en Biostatistics. Hun opdrachtgevers zijn onder andere de cardiologische device industrie en farmaceutische bedrijven.

Function

Als Clinical Research Associate (CRA) heb je een belangrijke rol bij het opzetten, begeleiden en coördineren van klinisch onderzoek. Uiteraard doe je dat onder aansturing van de Project Manager en binnen een projectteam. Binnen het bedrijf kun je je als CRA breed ontwikkelen. Niet alleen de on site monitoring, maar ook alle andere facetten van het klinisch onderzoek, zoals het ontwerpen van CRF’s en ander studiemateriaal behoren tot het takenpakket.

Requirements

  • Een afgeronde (bio)medische opleiding op WO niveau en enige werkervaring als CRA
  • Kennis van ICH-GCP
  • Een resultaatgerichte en professionele instelling, proactief en flexibel
  • Goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels

Offer

Binnen de organisatie kun je je als CRA breed ontwikkelen. Niet alleen de monitoring, maar ook alle andere facetten van het klinisch onderzoek, zoals het ontwerpen van CRF’s en ander studiemateriaal behoren tot het takenpakket. Naast prima arbeidsvoorwaarden krijg je alle ruimte om te leren en eigen initiatief wordt gestimuleerd bij deze kleine organisatie. In eerste instantie vindt aanstelling plaats op basis van een jaarcontract, en je werkt voornamelijk vanuit kantoor. Tot slot staat onze klant bekend om de intieme sfeer en collegialiteit.

Application

Martin van der Velden
Consultant Clinical & Medical Affairs

+31(0)23-7548660
+31(0)6-83656209
m.vandervelden@qtcrecruitment.com

Apply
 Share on Social Media

Contact

To find out what QTC Recruitment can do for you, please contact us.  
Contact us 
Share on Social Media
1
Hello, how can I help you? I will answer you as soon as possible during working hours.

Press the WhatsApp button again...
Powered by