Clinical Study Coordinator - Leeuwarden

Vacancy information

Publication date:November 21 2019
Employment type:Permanent
Sector:Pharmaceutical
Function Group:Clinical Research

Organization

Mensen beter maken kan op verschillende manieren, één ervan is het faciliteren van onderzoek naar nieuwe geneesmiddelen. Deze organisatie is hier leidend in. Dag in dag uit voeren hier allerlei professionals klinische studies uit onder verschillende patiëntenpopulaties (denk bijvoorbeeld aan patiënten met Alzheimer of Parkinson) en die onderzoeken gaan goed. Zo goed dat de locatie in Leeuwarden sterk aan het groeien is en met deze groei is er nu de vraag naar een Clinical Study Coordinator.

Function

Als Clinical Study Coordinator ben jij een onlosmakelijk en zeer belangrijk onderdeel van de klinische onderzoeken. Met het gedeelte medische handelingen binnen het studieprotocol als je leidraad neem jij veel taken en verantwoordelijkheden op je, dit alles om de klinische studies in goede banen te leiden. Denk hierbij aan de indiening van studie-specifieke protocollen en administratie. Waar mogelijk delegeer je het binnen het team. Je traint en begeleidt verpleegkundige professionals in deze studie-specifieke handelingen en verzorgt de controle op de uitvoer van het onderzoek. Hiernaast voer je zelf ook verpleegtechnische handelingen uit en onderhoud je belangrijke klantcontacten, zowel met interne als externe partijen.

Requirements

De ideale kandidaat heeft een achtergrond in de verpleegkunde op minimaal HBO niveau. Je bent communicatief en organisatorisch sterk (in het Nederlands en Engels), beschikt over goeie interpersoonlijke eigenschappen en weet een team goed te motiveren en mee te krijgen. Bij voorkeur heb je eerder een vergelijkbare rol uitgevoerd binnen bijvoorbeeld de biotech, bij een farmaceutisch bedrijf, ziekenhuis of andere zorginstelling.

Offer

Omdat de locatie in Leeuwarden sterk groeit en volop in ontwikkeling is, zoeken wij iemand die zich daarmee kan identificeren. Je bent een pionier met een goede ondernemerszin en gaat een uitdaging niet uit de weg. Dit wordt door de organisatie beloond in de vorm van flexibiliteit, goede arbeidsvoorwaarden waaronder een goede pensioenregeling en een competitief salaris.

Application

Indien je geïnteresseerd bent in deze functie, of vergelijkbare functies, voel je dan vrij om contact op te nemen.

Martin van der Velden
Principal Associate Biotech/Pharma

+31(0)6-83656209
+31(0)23-7548660
m.vandervelden@qtcrecruitment.com

Contact

To find out what QTC Recruitment can do for you, please contact us. 
Contact us
1
Hello, how can I help you? I will answer you as soon as possible during working hours.

Press the WhatsApp button again...
Powered by