Login
Login

Commerciële Binnendienst Medewerker - Almere

Function Group: Sales / Customer Service sales

Organization

Voor een snelgroeiend adviesbureau in de voedselveiligheid zijn wij opzoek naar een Commerciële Binnendienst Medewerker. Dit bureau denkt mee met de opdrachtgever en anticipeert op de wensen van de klant. Verder hebben zij een eigen laboratorium waar zij voedselveiligheid analyses uitvoeren. Door dit complete aanbod zijn zij uitgegroeid tot een van de grootste dienstverleners en ondersteunen zij ondertussen ruim 6000 klanten in de horeca, voedselverwerkende industrie, zorginstellingen, detailhandel en hotels.

Function

In deze functie ben jij een belangrijke speler tussen de klant en het adviesbureau. Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor klanten betreft (commerciële) vragen, informeert bestaande en potentiële klanten over de producten en diensten en signaleert marktkansen en klantbehoeften.

Vanuit dit contact en gemaakte afspreken stel je offertes op, verstuur je en volg je deze op. Je draagt zorg voor digitale mailings en nieuwsbrieven en onderhoudt nauw contact met belanghebbende afdelingen binnen het bureau. Uiteraard sta je ook constant in contact met je collega’s in het sales team om de werkzaamheden af te stemmen en neem je een stuk verdere administratie op.

Requirements

  • HBO werk- en denkniveau
  • Relevante werkervaring
  • Ervaring met Microsoft (word, excel) en CRM systemen
  • Efficiënte, accurate en nauwkeurige werkwijze
  • Pro-actief en goede communicatieve vaardigheden

Offer

Ben jij opzoek naar een klantgerichte, technische inhoudelijk gedreven en innovatieve werkomgeving waar jij jezelf goed kunt ontwikkelen? Dit is wat wij jou bieden:

  • Een goed salaris
  • Volop doorgroeimogelijkheden
  • 25 vakantiedagen
  • 8% vakantiegeld uitbetaald in mei

Application

Heb je interesse in deze of soortgelijke functies? Schroom niet om direct contact met mij op te nemen via onderstaande contactinformatie.

Kelly van der Laan
Senior Associate

+31(0)23-7548660
+31(0)6-13520900
k.vanderlaan@qtcrecruitment.com

Apply
 Share on Social Media

Contact

To find out what QTC Recruitment can do for you, please contact us.  
Contact us 
Share on Social Media
1
Hello, how can I help you? I will answer you as soon as possible during working hours.

Press the WhatsApp button again...
Powered by