Hoofd Logistiek en Responsible Person - Rijswijk

Vacancy information

Publication date:May 25 2020
Employment type:Permanent
Sector:Pharmaceutical
Function Group:Supply Chain

Function Group: Supply Chain / Logistic Director

Organization

Voor onze opdrachtgever, een groothandel in geneesmiddelen welke nauw samenwerkt met meerdere ziekenhuizen in Zuid-Holland, zoeken wij een ondernemende en kwaliteitsbewuste Hoofd Logistiek/Responsible Person (RP). Een alomvattende rol met veel strategische componenten. Is je interesse gewerkt? Lees dan vooral verder!

Function

Als Hoofd Logistiek/RP ben je eindverantwoordelijk voor de totale bedrijfsvoering (personeel, budget, kwaliteit) van deze afdeling. In haar nauwe samenwerking met verscheidene ziekenhuizen in de regio, draagt ze zorg voor levering van geneesmiddelen, een goed lopende logistieke tak is hierbij onontbeerlijk. Hierdoor is over de jaren een solide organisatie opgebouwd teneinde dit op een kwalitatief hoogstaande en effectieve wijze te doen.

De afdeling Logistiek behelst ruim twintig man, waaronder een teamleider en drie voormannen/senior logistiek medewerkers. De afdeling is verder opgedeeld in de teams logistiek, klantenservice en bestellingen.

Hierbij kom jij dus kijken als hoofd Logistiek/RP. Je bent een sterkte samenwerker met een een duidelijke verbindende visie. Je houdt goed in de gaten dat de afgesproken service levels gehaald worden en je onderhoudt het contact met de samenwerkende ziekenhuizen over de totale dienstverlening. Je bent een hands-on people-manager, die vasthoudt in het behalen van resultaten en op een coachende manier leiding geeft. Idealiter ben je een (industriële) apotheker met aantoonbare affiniteit met logistiek of een manager logistiek met ervaring in de Good Distribution Practice (GDP).

Omdat je bijkomend als RP fungeert, wordt van je verwacht dat je waarborgt dat de groothandel aan de GDP voldoet. Je bent verantwoordelijk voor de volledige, correcte en tijdige levering van geneesmiddelen, samen met de implementatie en het onderhoud van het kwaliteitssysteem. Je zorgt ervoor dat leveranciers en klanten erkend zijn en dat eventuele klachten van klanten effectief worden behandeld. Daarnaast ben je contactpersoon voor de Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGJ) in geval van bijvoorbeeld kwaliteitsvragen. Ook ben je verantwoordelijk voor het implementeren van nationale en Europese GDP wetgeving en het regelmatig uitvoeren van zelfinspecties. Je hebt een heldere visie op kwaliteit en je werkt nauw samen met de verschillende andere afdelingen om het kwaliteitsniveau te waarborgen.

Je hebt zitting in het MT en je rapporteert aan de Plantmanager.

Requirements

Als ideale kandidaat voor deze rol breng je zowel als kennis en kunde een aantal zaken mee, maar ook een aantal duidelijke competenties.

Om met het laatste te beginnen; je bent proactief en oplossingsgericht met een positieve instelling. Je werkt zelfstandig/onafhankelijk en weet anderen te motiveren. Hierbij gebruik je je zeer goede communicatieve vaardigheden (mondeling en schriftelijk) op alle niveaus. Je zet je geduld, doorzettingsvermogen en overtuigingskracht in om secuur en resultaatgericht te werken.

Qua kennis en kunde, zien we bij jou graag een academisch werk- en denkniveau (met minimaal vijf jaar ervaring in een soortgelijke rol in de industrie en/of openbare farmacie of ziekenhuisfarmacie). Je kunt regelgeving vertalen naar de praktijk, waarbij je vertrouwt op jouw goede beheersing van de Nederlandse en Engels taal (in woord en geschift). Je heft affiniteit met commerciële en bedrijfskundige aspecten tezamen met leidinggevende ervaring. Daarnaast heb je ervaring met het optimaliseren van het kwaliteitsmanagementsysteem, ervaring met Enterprise Resource Planning (ERP) software (MS Navision is een pré) voor de logistieke en bestelfunctie, inclusief het beheer van bestelpunten.

Offer

Op tafel ligt een uitdagende functie voor 36 uur in de week met een mooi pakket aan voorwaarden. Aangezien deze organisatie werkt in het domein van de zorg is de CAO- Ziekenhuizen van toepassing. De inschaling is afhankelijk van leeftijd en ervaring en in overeenstemming met het niveau van de functie.

Application

Herken jij je in dit profiel, wacht dan niet langer en contacteer via op onderstaande gegevens.

Ik hoop je snel te spreken!

Martin van der Velden
Principal Associate Biotech/Pharma

+31(0)6-83656209
+31(0)23-7548660
m.vandervelden@qtcrecruitment.com

Apply

Contact

To find out what QTC Recruitment can do for you, please contact us. 
Contact us
1
Hello, how can I help you? I will answer you as soon as possible during working hours.

Press the WhatsApp button again...
Powered by