Medewerker Bedrijfsbureau - Utrecht

Function Group: Supply Chain / Supply Planner

Organization

Voor een bekend A-merk productiebedrijf in de voedingsindustrie zijn we op zoek naar een Medewerker Bedrijfsbureau. In de functie ben je verantwoordelijk voor het dagelijks reilen en zeilen van het bedrijfsbureau.

Function

De Bedrijfsbureau Medewerker hoort bij de afdeling logistiek en speelt een actieve rol tussen met name productie, marketing en verkoop. De bedrijfsbureau Medewerker is verantwoordelijk voor het logistiek informatiesysteem in de breedste zin van het woord. Dit betreft het aanmaken van grondstof-, verpakking- en productnummers, recepten en het maken van productstructuren (bill of material) met alle bijbehorende coderingen. Deze informatie is essentieel voor een juiste productie-aansturing. Tot slot ben je ook verantwoordelijk voor het beheer van de productlevenscyclus, rapportages, het aanpassen en uitwerken van logistiek procedures en het ondersteunen en vervangen op de logistieke afdeling (supply chain planning).

Requirements

  • MBO/HBO-opleiding richting logistiek of bedrijfskunde met enkele jaren werkervaring
  • Kennis van ERP-systemen
  • Uitgebreide kennis van Microsoft Office (o.a. van Excel)
  • Accuraatheid, initiatief, overtuigingskracht, doorzettingsvermogen en flexibiliteit
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal

Offer

  • Een functie met veel ruimte voor ontwikkeling binnen een leuk innovatief bedrijf waar ondernemerschap en teamgeest voorop staan
  • Een marktconform salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een dertiende maand en een winstdelingsregeling

Application

Interesse in deze uitdaging? Of zou je graag meer willen weten over deze functie? Voel je vrij om contact met mij op te nemen.

Kelly van der Laan
Senior Associate | Food (Sciences)

+31(0)6-13520900
+31(0)23-7548660
k.vanderlaan@qtcrecruitment.com

Apply
 Share on Social Media

Contact

To find out what QTC Recruitment can do for you, please contact us.  
Contact us 
Share on Social Media
1
Hello, how can I help you? I will answer you as soon as possible during working hours.

Press the WhatsApp button again...
Powered by