QP - Leiden

Function Group: Quality/RA / QP

Organization

Wereldwijd opererend met kantoren in Australië, Canada, Duitsland, Japan, Nederland, Zweden, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten, biedt dit ultramoderne consultancy bureau klanten een uitgebreide reeks wereldwijde ondersteuning. Deze organisatie staat in de top tien van snelstgroeiende particuliere consultancy bedrijven op het gebied van life sciences. Het kantoor in Leiden met 100 collega’s bedient hun klanten met compliance, pharmacoviligance en medische informatiediensten gedurende de volledige ontwikkelingscyclus voor farmaceutische, biotechnologische en medical devices bedrijven. Omdat ze samenwerken met zeer bekwame medewerkers, zijn ze zeer succesvol in het opbouwen van langdurige relaties met klanten door het leveren van toonaangevende kennis, ervaring en bewezen processen. Dit snelgroeiende bedrijf heeft wereldwijd bijna 700 klanten, meer dan 1100 collega’s van ingenieurs tot apothekers en ondersteunt hun klanten op zes continenten. Voor het kantoor in Nederland, gevestigd in Leiden, zijn we op zoek naar een Qualified Person (QP) met meerdere jaren ervaring.

Function

Ben je geïnteresseerd in een onafhankelijke, verantwoordelijke en adviserende rol in een snelgroeiende organisatie met mogelijkheden om jezelf (verder) te ontwikkelen als QP? Dit is misschien je kans! Je werkt voor verschillende klanten aan projecten met een looptijd tussen een maand en twee jaar. Met een sterke en toegewijde klantenkring in het hele land, kan de organisatie je veel kansen bieden die een goed evenwicht tussen werk en privéleven garanderen. Je zal komen te werken voor grote farmaceutische multinationals tot veelbelovende start / scale-ups. Je zult die bedrijven helpen met een zeer breed scala aan diensten, zoals het opzetten van productie, batch releases, het aanvragen van licenties en QA-ondersteuning. In deze rol is het belangrijk dat je in staat bent om effectieve communicatie met klanten te hebben en dat je autonoom aan projecten kunt werken. Het spreekt vanzelf dat je meer dan duizend collega’s hebt die je bijstaan ​​en je ondersteunen. Wanneer je bij een klant werkt, huurt de klant in feite de kennis van meer dan duizend internationale consultants.

Requirements

We zijn bij voorkeur op zoek naar iemand met ervaring met meerdere samenstellingen. Hierbij is het belangrijk dat je resultaat- en klantgericht bent en dat je een zeer sterke communicator bent. Het is belangrijk dat je je op je gemak voelt bij het werken aan deadlines en dat je je thuis voelt in een snel veranderende omgeving. We zoeken iemand die het als een uitdaging ziet om problemen op een pragmatische en proactieve manier op te lossen. Daarnaast:

 • Minstens zeven jaar ervaring in GMP-gerelateerde gebieden in QA en / of QC in de life science-industrie
 • Minimaal een jaar ervaring als QP
 • Goed begrip van GMP en Europese regelgeving
 • Ervaring in Biologicals is een pre
 • Ervaring met klinische proeven is een pre
 • Bekwaam in zowel Nederlands als Engels

Offer

 • Salaris vanaf €80.000 per jaar
 • Bedrijfsauto
 • Vakantiegeld
 • Pensioenregeling
 • Goede secundaire voordelen
 • Grote diversiteit in de inhoud van het werk
 • Werken in een snelgroeiende en professionele organisatie
 • Een omgeving die streeft naar hoge kwaliteit, continue verbetering en kennisuitwisseling

Application

If you are interested in this job, or in similar ones, please feel free to contact me directly.

Stijn Koehler
Sr Consultant Biotech/Pharma

+31(0)6-82400785
+31(0)23-7548660
s.koehler@qtcrecruitment.com

Apply
Share on Social Media

Contact

To find out what QTC Recruitment can do for you, please contact us. 
Contact us 
Share on Social Media
1
Hello, how can I help you? I will answer you as soon as possible during working hours.

Press the WhatsApp button again...
Powered by