Quality Assurance Officer - Den Haag

Vacancy information

Publication date:April 08 2021
Employment type: Permanent
Sector: Pharmaceutical
Function Group: Quality/RA

Function Group: Quality/RA / QA Officer

Organization

Momenteel werken wij samen met 1 van de grootste ziekenhuisapotheken met een volwaardige GMP-gecertificeerde productieafdeling, een GMP- en ISO15189-geaccrediteerd laboratorium en een GDP-gecertificeerde groothandel. De organisatie beschikt tevens over een grote moderne bereidingsunit. Voor deze organisatie zijn wij op zoek naar een Quality Assurance Officer.

Function

Als Quality Assurance Officer ben je werkzaam op de afdeling Quality Assurance (QA), die bestaat uit een QA Officer, hoofd QA en een vrijgifte apotheker, en nog een Quality Assurance Officer (vacature). Je wordt verantwoordelijk voor het adviseren, instrueren, borgen, bewaken en naleven van de GMP/GDP richtlijnen op een of meer onderdelen binnen het proces van productie, analyse, vrijgifte, opslag en distributie van geneesmiddelen ten behoeve van een optimale kwaliteit, veiligheid en werkzaamheid van geneesmiddelen. Je ontvangt hiërarchisch leiding van het Hoofd Quality Assurance (QA) en functioneel leiding van de vrijgifte Apotheker.

Als Quality Assurance Officer voer je batch reviews uit ten behoeve van batch vrijgifte, je coördineert zelfinspecties en je coördineert de afhandeling van deviaties, CAPA’s changes en klachten .

Ten behoeve van de batch review verzamel en controleer je gegevens over de productie, opslag, distributie van geneesmiddelen en farmaceutische producten. Je achterhaalt ontbrekende gegevens en controleert de betrouwbaarheid en juistheid van gegevens in relatie tot GMP/GDP richtlijnen en procedures en signaleert afwijkingen ten opzichte hiervan.

Je coördineert het interne zelfinspectie programma, voert zelfinspecties uit en stelt hiervan rapportages op. Je kwalificeert de leveranciers. Je schrijft procedures en werkinstructies over QA onderwerpen. Je schrijft Product Quality Reviews (PQR), reviewt validatierapporten, SOP’s en andere kwaliteits documenten. Je draagt informatie aan voor management rapportages (stelt trends) op voor het Hoofd QA. In wijzigings en deviatiebeheer draag je bij aan de continue verbetering van organisatie en proces.

Je vindt kwaliteit in de hele keten belangrijk en kunt dit goed uitdragen. Je werkt nauw samen met de verschillende afdelingen (Produktie, Laboratorium, Logistiek) om het kwaliteitsniveau te waarborgen en te verbeteren.

Requirements

De organisatie zoekt iemand met het volgende profiel:

 • Afgeronde HBO farmaceutische opleiding, bijvoorbeeld HBO Farmakunde
 • Affiniteit met het produceren van geneesmiddelen
 • Pré: Kennis van GMP wet en -regelgeving
 • Pré: Ervaring met het werken in een GMP omgeving
 • Pré: Ervaring met het werken in een Document Management Systeem
 • Pré: Ervaring met het opzetten van KAM / QHES activiteiten

Competenties

 • Positief en enthousiast
 • Gericht op samenwerken
 • Kwaliteit belangrijk vinden
 • Zeer goede communicatieve vaardigheden (mondeling en schriftelijk) op alle niveaus
 • Analytisch
 • Overtuigingskracht
 • Stress bestendigheid
 • Geduld en doorzettingsvermogen
 • Werkt gestructureerd

Offer

Bij de organisatie is de CAO- Ziekenhuizen van toepassing. De inschaling is afhankelijk van leeftijd en ervaring en in overeenstemming met het niveau van de functie. Salaris ligt in schaal 45 en dat houdt in dat het salaris rond de 30,000 – 42,000 ligt. Verder is er een 13e maand, eindejaarsuitkering, uitstekend pensioen en zijn er studie/ ontwikkel mogelijkheden. De rol is tevens uitstekend geschikt voor starters op de arbeidsmarkt, of mensen met een eerste werkervaring.

Application

Mocht je interesse hebben in de rol, of meer willen weten dan ben ik te allen te bereiken op onderstaande gegevens.

Daniel Donker
Principal Consultant | Biotech & Pharma

+31(0)6-82564401
+31(0)23-7548660
d.donker@qtcrecruitment.com

Apply
 

Contact

To find out what QTC Recruitment can do for you, please contact us.  
Contact us
Open chat