RA Specialist - Roosendaal

Function Group: Quality/RA / RA Officer

Organization

Voor het dochterbedrijf van werelds grootste teler en producent van een natuurproduct zijn wij opzoek naar een RA Specialist. Deze organisatie is verantwoordelijk voor de distributie van het product naar ruim 90 landen in Europa, Midden-Oosten en Afrika. Naast de complexe logistieke uitdagingen moet er ook rekening gehouden worden met de wet- en regelgeving die per regio en land kan verschillen. Om de Regulatory Affairs (RA) afdeling op een service excellence manier verder op de kaart te zetten zijn wij op zoek naar een enthousiaste en service gerichte RA Specialist.

Function

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het evalueren en toetsen van de producten aan EU-wetgeving om daarmee de organisatie te adviseren op gebied van ingrediënten en formuleringen. Tevens ondersteun je landen waaraan de organisatie producten levert op gebied van wetgeving, registratie en productkennis. Hieronder valt ook het bijhouden van nieuwe en gewijzigde wetgeving met betrekking tot food, supplements, cosmetics en bepalen van de impact op de producten, coördineren van de product registraties in Foods Up voor de Belgische markt, op verzoek van de verkoopkantoren in EMEA-landen ondersteuning bieden aan het notificatie en registratie process en deelnemen aan global compliance calls en het EU regulatory forum.

Vanuit een stuk product ontwikkeling zul je je ook richten op het mede opstellen en ontwikkelen van het Kritische Ingrediënten Programma (CIP) (Food/supplements/cosmetic), toetsen en beoordelen van nieuwe ingrediënten en nieuwe formuleringen aan de relevante EU-wetgeving, uitvoeren van een gevarenrisico analyse gedurende het NPD-proces voor nieuwe voedingsingrediënten en het mede bepalen van de mitigerende maatregelen teneinde de voedselveiligheid te borgen (Food).

Requirements

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding richting Levensmiddelen technologie en/of Chemie en brengt minimaal 3 jaar relevante RA werkervaring mee
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Je hebt een goede beheersing van MS Office, met name Excel
  • Je beschikt over de volgende competenties: klantgericht, communicatief vaardig, organisatie sensitief, accuraat

Offer

  • Je krijgt bij je start een jaarcontract
  • Elke maand verschillende producten om zelf te testen
  • 27 vakantiedagen
  • Je gaat werken in een dynamische internationale logistieke omgeving waar volop gebouwd wordt aan de toekomst
  • Salaris tussen de 3000 en 4000 per maand

Application

Ben je geïnteresseerd in deze functie of een soortgelijke? Neem dan contact met mij op via de onderstaande informatie.

Kelly van der Laan
Senior Associate | Food (Sciences)

+31(0)6-13520900
+31(0)23-7548660
k.vanderlaan@qtcrecruitment.com

Apply
Share on Social Media

Contact

To find out what QTC Recruitment can do for you, please contact us. 
Contact us 
Share on Social Media
1
Hello, how can I help you? I will answer you as soon as possible during working hours.

Press the WhatsApp button again...
Powered by