Senior Clinical Research Associate - Rotterdam

Vacancy information

Publication date:February 18 2021
Employment type: Permanent
Sector: Clinical Research
Function Group: Clinical Research

Function Group: Clinical Research / CRA

Organization

Voor een unieke onderzoeksorganisatie die zowel als sponsor en als CRO functioneert zijn wij op zoek naar een (Senior) CRA die het interessant vindt om het hele study proces onder handen te nemen. Wat deze organisatie en deze functie uniek maakt, is dat je beweegt binnen zowel de farma- alsmede de medical device wereld, wat soms betekent dat je in situaties komt waar nog geen regelgeving voor is geschreven. In die situaties moet je zeer flexibel zijn als persoon, als team en als professional om ervoor te zorgen dat het onderzoek zo kwalitatief mogelijk en ethisch verantwoordelijk wordt uitgevoerd. Je bent in wezen actief binnen een niche van een niche samen met een klein maar zeer ervaren team van vier andere CRA’s. De cultuur is kenmerkend door zeer korte lijnen, informeel en voorbij dynamisch.

Function

Jouw brede takenpakket ontstaat doordat je binnen een niche in de markt, als organisatie letterlijk alles doet. Van farma studies tot medical devices, patient strategy, registries, post market, surrogaat sponsor studies, ethiek tot investigator initiated studies. Van fase 1 t/m 3, je zult alles gaan doen, van protocol review tot trainen van mensen, samenwerken met freelancers, project managers, regulatory submissies, site startup en close, data releases en zo nu en dan heb je een klant die alles weet van een proces en soms wellicht een investigator initiated study waarbij je de klant nog van alles moet uitleggen. Monitoren komt het minst voor in deze CRA positie in vergelijking met andere CRA posities, je bent dan ook gebaat bij meer een interesse in de wetenschap en het volledig onderzoeksproces dan voornamelijk patiënten contact. Tevens is het mogelijk om jezelf te betrekken bij diverse projecten om bijvoorbeeld meer te leren over Quality, RA of andere interne zaken om jezelf zo blijvend te kunnen ontwikkelen.

Requirements

Wat zoeken wij in jou als ideale kandidaat:

 • HBO werk- en denkniveau (medische of gerelateerde opleiding)
 • Minimaal 3 jaar ervaring in de functie van CRA of in een vergelijkbare functie
 • Ervaring met farma en/of medical device studies
 • Ervaring met het indienen van studies bij Competent Authorities en Medisch Ethische Commissies
 • Kennis van ICH-GCP en bijvoorkeur ISO14155
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels
 • Een resultaatgerichte en professionele werkinstelling
 • Rijbewijs B

Offer

Wat wij graag tegenover jouw tijd en energie zetten:

 • Binnen de organisatie kun je je als CRA breed ontwikkelen. Niet alleen de monitoring, maar ook alle andere facetten van het klinisch onderzoek, zoals het ontwerpen van CRF’s en ander studiemateriaal behoren tot het takenpakket. Ook communicatie met vendors, organiseren van DSMB, CEC en Steering Committee meetings behoren tot jouw takenpakket
 • Naast prima arbeidsvoorwaarden krijg je alle ruimte om te leren en eigen initiatief wordt gestimuleerd bij deze kleine organisatie
 • In eerste instantie vindt aanstelling plaats op basis van een jaarcontract
 • Een salaris passend bij je ervaring en functie, denk aan rond de €4,000 op basis van 36 uur
 • Een ongekend leuk en professioneel team waar je je kunt blijven optrekken aan elkaar

Application

Bij interesse in deze positie schroom dan niet om direct contact met mij op te nemen, ik kijk er naar uit je te spreken.


Yvo Selderbeek
Senior Associate | Clinical Research

+31(0)6-12576648
+31(0)23-7548660
y.selderbeek@qtcrecruitment.com

Apply
 

Contact

To find out what QTC Recruitment can do for you, please contact us.  
Contact us
Open chat