Support Engineer - Nieuwegein

Introduction

QTC Recruitment is een betrouwbare recruitment partner gespecialiseerd in de werving en selectie van professionals in de life sciences industrie. Overal in Europa bieden wij dienstverlening op maat: met ons search proposal vinden wij gespecialiseerde kandidaten voor veeleisende functies in een competitieve arbeidsmarkt. Door tientallen jaren ervaring met life sciences recruitment hebben wij een uitgebreid netwerk ontwikkeld met de meest gerenommeerde werkgevers en specialisten in Europa. Ons doel is om zowel kandidaten als opdrachtgevers blij te maken met een nieuwe baan of een passende professional op een betrouwbare, transparante en persoonlijke manier. QTC staat voor Quality, Time en Cost, hierop maken wij voor jou het verschil.

Organization

Onze partners is een marktleider op gebied van industriële print-, codeer- en lasersystemen. Binnen deze organisatie ligt de klanttevredenheid en constante verbetering hoog in het vaandel. Daarom zijn wij op dit moment op zoek naar een Support Engineer met een klantgerichte mindset en een technische achtergrond.

Function

Om de beste service te kunnen leveren aan de klanten staat de Support Engineer klaar voor zowel 1e als 2e lijns telefonisch technisch support over de apparatuur. Je bent actief in een klein team waar jij over, onder andere, de complexe elektrotechnische, hydraulische en software productlijn alle ondersteuning biedt. Daarnaast voer jij werkplaatsreparaties uit op de locatie in omgeving Nieuwegein. De grootste uitdaging van deze functie ligt bij de combinatie van een klantgerichte aanpak en de complexiteit van de productlijn.

Requirements

Technische kennis en een klantgerichte aanpak zijn de basis van deze functie. Verder is onze partner op zoek naar iemand met de volgende competities:

  • MBO+ met een technische achtergond;
  • Ervaring met het opzetten van netwerken en software installaties;
  • Ervaring met industriële apparatuur op gebied van installatie, onderhoud en reparatie;
  • Technische helpdesk ervaring;
  • Stressbestendig;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal en bekend met technische termen in het Engels.

Offer

Deze functie biedt:

  • Een motiverende en stimulerende werkomgeving;
  • Trainingen en opleidingen in binnen of buitenland;
  • Een marktconform salarispakket.

Information

Interesse in deze uitdaging? Of zou je graag meer willen weten over deze functie? Voel je vrij om contact met mij op te nemen.

Application

Mark Breed
Associate | Medical Devices

+31(0)23-7548660
+31(0)6-30287204
m.breed@qtcrecruitment.com

Apply
Share on Social Media

Contact

To find out what QTC Recruitment can do for you, please contact us.

 

Contact us 
Share on Social Media
1
Hello, how can I help you? I will answer you as soon as possible during working hours.

Press the WhatsApp button again...
Powered by