Team Leader Clinic - Groningen

Vacancy information

Publication date:January 20 2020
Employment type:Permanent
Sector:Pharmaceutical
Function Group:Clinical Research

Function Group: Clinical Research / Clinical Management

Organization

In het geneesmiddelenonderzoek van vandaag de dag is de vrijwilliger van essentieel belang. Deze werkt namelijk mee aan de onderzoeken die deze organisatie uitvoert in opdracht van verschillende toonaangevende internationale farmaceutische en biotechnologische organisaties. Hij óf zij wordt intern ondergebracht bij de onderzoekskliniek in Groningen en dat is waar jij nodig bent! In deze onderzoekskliniek gaat een hele leuke groep verpleegkundigen met de vrijwilligers aan de slag en zij zoeken een nieuwe Team Leader. Wat deze rol inhoudt lees je hieronder.

Function

Als deze Teamleader Clinic ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en aansturing van dit team van verpleegkundigen. Hierin wordt je bijgestaan door een collega Teamleader. Je bewaakt de kwaliteit en professionaliteit van je team, voert voortgangs- en verzuimgesprekken en, waar nodig, zet je acties uit om deze te verbeteren, bijvoorbeeld door actief in te zetten op opleiding en training van je teamleden. Je werkt nauw samen met het Project Management Team en de Roosteraar. In tijden van piekdrukte wordt er gebruik gemaakt van een flexibele externe pool en vanzelfsprekend steek jij dan ook je handen uit je mouwen om in de kliniek mee te werken. Teneinde zo efficient mogelijk te werken denk je en beslis je ook mee over het inzetten van extra (extern) personeel of het aanwerven van nieuwe collega’s.

Requirements

Als ideale Teamleader Clinic ben je een persoon die stevig in de schoenen, met een flexibele mindset, tussen de verpleegkundigen staat. Je hebt een relevante hbo-opleiding afgerond en een aantal jaar ervaring als leidinggevende binnen een zorggerelateerde instelling. Je hebt kennis van het werken binnen een Good Clinical Practice (GCP) omgeving. Je hebt geen 9- tot- 5 mentaliteit. Je zit goed op je plek binnen een hoogopgeleide, dynamische en relatief jonge omgeving in een organisatie die continu in ontwikkeling is. Je hebt een goede beheersing, zowel mondeling als schriftelijk, van de Nederlandse en Engelse taal.

Offer

Dat men echt om je zit te springen toont zich in het feit dat ze je een mooi salaris (€3200 – €4500, afhankelijk van je ervaring en beschikbaarheid) en een mooi aanvullend pakket kunnen bieden. Ze bieden je daarnaast graag meer: een gezellige huiselijke sfeer met een hecht team van mensen, zodat je je thuis voelt. Dit in combinatie met de verscheidenheid aan projecten, groepen en vrijwilligers zorgt voor een leuke afwisseling binnen het werk.

Application

Is je interesse gewekt en zie jij jezelf dit team leiden en zo mee te helpen aan het success van geneesmiddelenonderzoek?

Bel of mail me dan gelijk!

Martin van der Velden
Principal Associate Biotech/Pharma

+31(0)6-83656209
+31(0)23-7548660
m.vandervelden@qtcrecruitment.com

Apply

Contact

To find out what QTC Recruitment can do for you, please contact us. 
Contact us
1
Hello, how can I help you? I will answer you as soon as possible during working hours.

Press the WhatsApp button again...
Powered by