Technical Sales Associate - Antwerpen

Vacancy information

Publication date:December 03 2020
Employment type: Permanent
Sector: Biotechnical
Function Group: Sales

Function Group: Sales / Account Manager

Organization

Voor onze opdrachtgever, een gerespecteerde en gerenommeerde leverancier van een breed scala aan laboratorium producten en diensten met hoofdzetel nabij Amsterdam, zijn wij op zoek naar een gedreven en ondernemende Technical Sales Associate.

Als deze sales professional neem jij de Belgische markt voor je rekening. Op dagelijkse basis zul jij nieuwe en bestaande klanten adviseren en daardoor het klantennetwerk uitbreiden en het marktaandeel vergroten. Een uitdagende job waar je veel van jezelf en je creativiteit in kwijt kunt.

Herken jij jezelf hierin? Lees dan verder!

Function

Zoals hierboven vermeld, zoekt onze opdrachtgever een sterke sales professional die hun A-merk producten en diensten aan gaat bieden. Denk hierbij aan alle zaken en apparatuur die je in een (micro)biologisch lab tegen zult komen. De diensten die hierbij horen zijn onder andere natuurlijk de technische service die erbij komt kijken, maar ook de tailor-made complete inrichting van een lab! Dit doen zij voor een brede groep aan klanten in de onderzoekswereld zoals biotechs, farmaceuten, maar ook agrarische en veterinaire labs. De organisatie is oorspronkelijk begonnen in Nederland en nu ook actief in andere Europese landen, waaronder België, en dat is waar jij komt kijken. Met een goede mix aan warme en minder warme leads ga jij aan de slag om ze nog beter op de kaart te zetten. Daarin sta je niet alleen. Onder de bezielende leiding van de Sales Director en met tips & tricks van je internationale collega’s ga jij er een succes van maken!

Requirements

Als de ideale kandidaat herken jij je in onderstaande eisen en kenmerken, zo:

  • Beschik je over een Bachelor/Master werk- en denkniveau
  • Heb je minimaal 1-3 jaar sales ervaring in de life sciences markt
  • Beschik je over een goed technisch inzicht
  • Druk je je uit middels uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal (Franse is mooi meegenomen)
  • Ben je resultaatgericht, gek op consulterend verkopen en ben je een goede onderhandelaar en overtuiger
  • En dit alles goed je met een hoge mate van enthousiasme en positiviteit

Offer

Voor je goede inzet en resultaten heb je wel een aantal zaken nodig, zo krijg je een firmawagen, GSM en laptop en een ijzersterk marketingteam die je met allerhande middelen ondersteunt. Hierdoor kun jij je functie perfect uitoefenen en zul je snel de vruchten daarvan kunnen plukken.

Qua beloning mag je denken aan een zeer competitief salaris met een uncapped bonussysteem en goede aanvullende voorwaarden zoals een groeps- en hospitalisatieverzekering.

Application

Kortom, een superleuke uitdagende job waar veel in te leren en scoren valt! Waar wacht je nog op, neem contact met me op!

Martin van der Velden
Principal Associate Biotech/Pharma division

+31(0)6-83656209
+31(0)23-7548660
m.vandervelden@qtcrecruitment.com

Apply
 

Contact

To find out what QTC Recruitment can do for you, please contact us.  
Contact us
Open chat