Technician Werktuigbouwkunde - Regio Den Haag/ Rotterdam

Function Group: Engineering / Production Engineer

Organization

Dit wereldwijde bedrijf dat handelt op wetenschappelijke basis en is actief op het gebied van gezondheid en duurzaam leven. Zij stimuleren economische welvaart, milieuontwikkelingen en sociale vooruitgang om voor iedereen duurzame waarde te creëren. Binnen deze fabriek produceren zij gisten, gistextracten, pimaricine en veevoeders. De fabriek draait op maximale capaciteit, waardoor een goede afstemming van vraag en aanbod van groot belang is. Omdat de marges van de standaard producten onder druk staan, vereist met name product innovatie veel aandacht.

Om zorg te dragen voor goede productieprocessen en utiliteit voorzien is het in staat brengen en in stand houden van de installaties van groot belang. Al het het onderhoud dient gepland en uitgevoerd te worden volgens de juiste specificaties met in het achterhoofd houdende dat het bedrijf zich moet houden aan zowel wettelijke als persoonlijke standaarden.

Function

Als Technician werktuigbouwkunde binnen dit internationale bedrijf ben jij bezig met het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden, zodanig dat wordt voldaan aan de opdrachten en specificaties. Het gaat hierbij om het aannemen van de opdracht van werkvoorbereiding en dit op een zo goed mogelijk tot uitvoering brengen. Daarnaast houd jij je bezig met lokaliseren, analyseren en verhelpen van storingen aan installaties en apparatuur, zodanig dat de voortgang van (productie)processen wordt hervat en stilstanden van de fabriek tot een minimum beperkt blijft.

Wat belangrijk is in deze functie is het een bijdrage leveren aan de verbetering van installaties en apparatuur vanuit de technische invalshoek om storingen te voorkomen. Dit door het goed bijhouden van een geautomatiseerd onderhoudssysteem met als doel de kwaliteit van het onderhoud te kunnen verbeteren. Ook wordt er verwacht dat bij repeterende storingen of bij andere mogelijke verbeterpunten je dit proactief aandraagt en waar mogelijk de verbetering invoert.

Requirements

  • Minimaal drie jaar ervaring in het werktuigbouwkundig onderhoud binnen de industrie;
  • MBO/MTS-niveau vier in de richting van werktuigbouwkunde of gelijkwaardig;
  • Kennis van GMP, Food Hygiene en SAP PM (project management) is een pré;
  • ervaring met SHE standaarden
  • Bereidheid tot overwerk en consignatiediensten

Offer

  • Salaris €35.000,- tot €55.000,-
  • 25 vakantiedagen
  • Overwerktoeslag
  • Performance uitkering tot drie procent van het eindsalaris

Application

If you are interested in this job, or in similar ones, please feel free to contact me directly.

Kevin Prins
Associate Food Sciences

+31(0)6-12558382
+31(0)23-7548660
k.prins@qtcrecruitment.com

Apply
Share on Social Media

Contact

To find out what QTC Recruitment can do for you, please contact us. 
Contact us 
Share on Social Media
1
Hello, how can I help you? I will answer you as soon as possible during working hours.

Press the WhatsApp button again...
Powered by