Jobs - Your new job

Sn Account Manager Binnendienst

Apply now

Share this job on

10 APR' 24: Voor Nutri-Dynamics, een vooraanstaand producent van voedingssupplementen en gezondheidsproducten, zijn we op zoek naar een Senior Accountmanager Binnendienst die klanten niet alleen begrijpt maar ook verrast met uitmuntende service. Je hebt het talent om commerciële kansen te spotten en weet hoe je onder druk presteert. In deze centrale rol verbind je je collega’s, productie, en klanten, en bied je ondersteuning aan de Sales Manager.

Details

Food B2C

Sales

Heemskerk - Netherlands

40 hours per week

Get to know

Your consultant

QTC logo icon About your role

This is how you will make the difference

In jouw rol als Senior Accountmanager Binnendienst bij Nutri-Dynamics zul je klantprojecten beheren van begin tot eind. Je speelt een cruciale rol in het versterken en uitbreiden van klantrelaties en bent verantwoordelijk voor het opstellen van offertes, het verwerken van orders en het zorgvuldig bewaken van het hele orderproces. Jouw betrokkenheid houdt niet op bij de verkoop; je draagt ook zorg voor after-sales ondersteuning en klachtenafhandeling, altijd in samenwerking met de Kwaliteitsafdeling. Verder houd je klantgegevens en verkoopstatistieken up-to-date en werk je mee aan verkoop- en marketingactiviteiten, waarbij je continu zoekt naar manieren om klanttevredenheid en omzet te verhogen.

QTC logo icon what's needed

What you bring

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie, met een track record in de Food/Food Supplement of Retail branche;
  • Commerciële flair, proactieve instelling en een resultaatgerichte mentaliteit;
  • Sterke communicatieve vaardigheden, gestructureerd werkproces en een klantgerichte aanpak;
  • Vloeiend in Nederlands en Engels, zowel mondeling als schriftelijk.

QTC logo icon What we offer

What's in it for you

Een uitdagende, zelfstandige functie bij een informeel bedrijf. Naast een positief en gezellig team bieden zij een marktconform salaris met naast de vaste taken veel vrijheid en verantwoordelijkheid om jezelf te ontwikkelen en jouw rol binnen het bedrijf te vergroten. 

Send your application

Let's Connect

Accepted file types: jpg, gif, png, pdf, doc, docs, docx, Maximum file size: 29 MB.